vrijdag 2 september 2016

Nieuw 5 dollar biljet Australië is hypermodern (Tờ tiền giấy 5 úc kim mới phát hành thật là...kỳ diệu) + ông Tây-bán-nhà bị Rệp...cắn chết !

 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Foto: The Reserve Bank of Australia

Nieuw 5 dollar biljet Australië is hypermodern

3 uur geleden
De Australische bank heeft haar bankbiljetten verbeterd om het namaken van geld nog moeilijker te maken. Zie hier het resultaat: een hyper futuristisch briefje.


  Het biljet bevat allemaal afbeeldingen die kunnen bewegen. Zo is er onder meer een bewegende vogel, een 3D-ster en het cijfer 5 dat continu spiegelt.


  http://www.telegraaf.nl/vrij/26522328/__Nieuw_5_dollar_biljet_Australie_is_hypermodern__.html

  Dit kan u ook interesseren
  In Spanje is een man overleden door het dodelijke... (ông Tây-bán-nhà bị Rệp...cắn chết ! )
   
   
  Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
  
Teken dragen het Krim-Congovirus over.
  Teken dragen het Krim-Congovirus over.
  Foto: ANP

  Krim-Congovirus overgedragen door teken

  Dodelijk virus in Spanje

  Vandaag, 07:46
  MADRID - De gezondheidsautoriteiten in Spanje proberen te vermijden dat het dodelijke Krim-Congovirus zich verspreidt. Op 25 augustus overleed een 62-jarige man in het Gregorio Marañon Ziekenhuis in Madrid aan het virus dat wordt overgedragen door teken. Een verpleegkundige van de intensive care, die hem behandelde is besmet geraakt, zo schrijft het ministerie van Volksgezondheid donderdagavond op haar website.
   Zij is geïsoleerd en haar toestand zou stabiel zijn. Mensen die met de twee patiënten in contact zijn geweest, worden ook in de gaten gehouden.
   Het Krim-Congovirus komt regulier voor in Afrika, de Balkan,het Midden-Oosten en delen van Azië. Wie besmet wordt met het virus vertoont eerst gewone griepverschijnselen. Later volgen inwendige bloedingen. Het virus kan worden overgedragen door een besmette teek, maar kan ook door contact met lichaamsvloeistoffen zoals bloed en braaksel van besmette personen worden overgedragen.

   http://www.telegraaf.nl/gezondheid/26526236/__Dodelijk_virus_in_Spanje__.html

      
   AdvertentieVetcellen weg door bevrie­zing Lieke vrijt met Vincent Croiset! AdvertentieANWB Private Lease vanaf €198,- p/m Topless zonnen in de ban door angst op internet... AdvertentieNu €175 cashback bij 3 jaar Oxxio!

   Geen opmerkingen:

   Een reactie plaatsen