Wie zou geen elegante en krachtige superauto willen hebben die zijn hoofd omdraait, huh? Als je al het geld in de wereld had, wed ik dat je een paar van de meest verbluffende voertuigen koopt, zodat je ze in de garage van je huis kunt parkeren.
Hoewel het nog steeds een droom is (althans voor de meesten van ons), is hier een lijst van de 10 duurste auto’s ter wereld die je zeker zullen laten kwijlen.

  1. ZENVO ST1 | $ 1,2 miljoen
Geprezen door zijn Deense bouwers als een hypercar, is het slanke ontwerp van de Zenvo ST1 gemodelleerd naar een supercar, maar is gemaakt met de kracht en elementen van een racewagen. Met zijn 6,8 L V8-motor met turbocompressor kan deze beauty je in 2,9 seconden van 0 tot 100 km / u halen met een topsnelheid van 375 km / u. Er zijn slechts 15 eenheden van de ST1 gebouwd, dus zorg ervoor dat je al $ 1,2 miljoen bij de hand hebt om deze hypercar te bezitten.
  1. FERRARI LAFERRARI | $ 1,3 miljoen
De superhybride LaFerrari debuteerde op de Autosalon van Genève in 2013. Sindsdien is het een van de meest gewilde auto’s geworden met alle 499 gelimiteerde eenheden die al voor de fabricage werden verkocht. De LaFerrari heeft een 6,3-liter V12-motor en maar liefst 950 pk, waardoor het een van de krachtigste Ferrari ooit is gebouwd.
  1. PAGANI HUAYRA | $ 1,3 miljoen
Vernoemd naar Aymara Huayra Tata, de “god van de winden” van het Inca-rijk, kan deze Italiaanse sportwagen inderdaad “lopen als de wind”. Met zijn 6,0-liter dubbele turbomotor, kan de Huayra je van 0 tot 100 km brengen in slechts 3,2 seconden met een topsnelheid van 370 km / u. Als de buitenkant van de auto voldoende is om $ 1,3 miljoen te kosten, wacht dan tot je het klassieke en luxueuze interieur ziet.
  1. ASTON MARTIN ONE-77 | $ 1,8 miljoen
Met 77 eenheden verkocht voordat auto’s zijn gebouwd, is dit handgemaakte aluminium beest een andere supercar die je in je garage wilt laten rollen. Zoals alle voertuigen op deze lijst, had deze beperkte sportwagen een verbluffende snelheid die je tot 335 km / h max brengt, met zijn 7,3-liter V12-motor en 750 pk.
  1. KOENIGSEGG ONE: 1 | $ 2 miljoen
Je adrenaline begint te pompen zodra je de kracht van de Koenigsegg One ervaart: 1. Het ontleent zijn naam aan de verhouding 1: 1 van het gewicht van de auto (1340 kg) en 1340 pk. Met zoveel vermogen kun je je alleen voorstellen hoe je in minder dan 20 seconden van 0 naar 400 km / u gaat. Als een supercar in beperkte oplage is wat je wilt, is de Koenigsegg One: 1 wat je wilt. Fabrikanten hebben slechts zeven modellen van dit apparaat geproduceerd.
  1. FERRARI F60 AMERICA | $ 3,2 miljoen
Ferrari neemt een plaats in op de lijst van de duurste auto’s ter wereld. Stel je een converteerbare versie van de Ferrari F12 voor, met 740 pk en een V12-motor die je op een topsnelheid van 320 km / u brengt. Ferrari maakt slechts 10 F60 Amerika, dus je hebt meer geluk als je een van deze schoonheden hebt.
  1. BUGATTI MANSORY VIVERE | $ 3,4 miljoen
Als je 3,4 miljoen dollar kunt betalen voor een superwagen, kun je overwegen om de Bugatti Mansory Vivere te kopen – een speciale editie van de populaire Bugatti Veyron. Hoewel hij “langzamer” is dan zijn voorganger, neemt deze auto u in 2,7 seconden van 0 tot 97 km / u met een topsnelheid van 409 km / h.
  1. Lykan Hypersport | $ 3,4 miljoen
Als je geen fan bent van de nr. 4 superauto, dan is de Hypersport Lykan ongeveer dezelfde prijs als de laatste auto voor $ 3,4 miljoen. Gemaakt door een Libanees bedrijf, W Motors, het is de eerste superauto vervaardigd in het Midden-Oosten die een topsnelheid van 395 km / h kan halen. Als deze auto je bekend voorkomt, heb je waarschijnlijk zijn debuut gezien in de laatste aflevering van The Fast and the Furious.
Als de flitsende buitenkant niet genoeg voor je is, zullen de koplampen van de auto, ingelegd met 420 diamanten van 15 karaat, genoeg zijn om je auto in beperkte oplage te laten glanzen.
  1. LAMBORGHINI VENENO | $ 4,5 miljoen
Met zijn adembenemende aerodynamische ontwerp lijkt deze Lambo op een Batman-film. Met een 12-cilinder motor en een totaal van 750 pk, kan de Veneno je naar een topsnelheid van 355 km / h brengen. Hoewel het niet de snelste is op deze lijst van de duurste auto’s ter wereld, is de Veneno zeker een van de meest beperkte met slechts negen geproduceerde eenheden.
  1. KOENIGSEGG CCXR TREVITA | $ 4,8 miljoen
De Koenigsegg CCXR Trevita is de eerste van de duurste auto’s ter wereld, met een zeer hoge prijs van $ 4,8 miljoen. Deze limited edition auto heeft een vermogen van 1000 pk waarmee je in minder dan drie seconden snel van 0 tot 100 km kunt rijden. Als je wilt schijnen, heeft deze superwagen van Koenigsegg een buitenkant die is ontworpen om onder de zon te schijnen en het interieur is een voorgeïmpregneerd koolstofvezellichaam bestrooid met diamanten. Slechts drie van deze eenheden werden gemaakt en één zou eigendom zijn van bokskampioen, Floyd Mayweather Jr.
https://www.soo-chic.net/nl/2206/10