woensdag 31 januari 2018

Dochter Heineken, Charlene de Carvalho-Heineken...rijkste van Nederland in 2017 met een vermogen van 12,5 miljard euro {Bà chủ Hãng Bia Heineken... giàu nhất Hòa Lan 2017 với tài sản 12,5 tỷ Euro)

Dochter Heineken rijkste van Nederland in 2017

Afbeeldingsresultaat voor charlene de carvalho-heineken

Charlene de Carvalho-Heineken, dochter van de overleden bierbrouwer Freddy Heineken, is de rijkste Nederlander. Met een vermogen van 12,5 miljard euro staat ze bovenaan de nieuwste editie van de Quote 500. Volgens het zakenblad is het vermogen van De Carvalho-Heineken in een jaar tijd met ruim 13 procent toegenomen.

Charlene de Carvalho-Heineken, dochter van de overleden bierbrouwer Freddy Heineken, is de rijkste Nederlander. ANP

Ze neemt de toppositie over van Randstadoprichter Frits Goldschmeding, die met 4,3 miljard euro op de tweede plaats staat. Op drie staat topman Dik Wessels van bouwonderneming VolkerWessels (4 miljard euro), op vier Ralph Sonnenberg van Hunter Douglas (het bedrijf achter Luxaflex). Mediamagnaat John de Mol neemt de vijfde plek in met een vermogen van 2,6 miljard.

Bekende Nederlanders

Het blad geeft ook een overzicht van vermogende bekende Nederlanders. Op dat lijstje staan onder anderen tv-producent en oud-acteur Reinout Oerlemans (165 miljoen euro), dj Tiësto (120 miljoen) en media-ondernemer en oud-radio-dj Lex Harding (75 miljoen).
De rijkste families zijn de C&A-familie Brenninkmeijer (22 miljard euro), de familie Van der Vorm van investeringsfonds HAL (9,2 miljard) en de familie De Rijcke (Kruidvat/investeringsmaatschappij De Hoge Dennen) met 2,1 miljard.

https://www.telegraaf.nl/financieel/1006893/dochter-heineken-rijkste-van-ons-allemaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten