dinsdag 18 augustus 2015

Verslagenheid na dood van de ontvoerde miljonairsdochter Anneli (17) in de Oost-Duitse stad Meißen

di 18 aug 2015, 13:27

Verslagenheid na dood miljonairsdochter

Van onze correspondent
MEIßEN - Veel Duitsers zijn geraakt door de vondst van het lichaam van de ontvoerde miljonairsdochter Anneli (17). Al dagenlang wordt over het lot van gekidnapte donkerblonde meisje gespeculeerd, voor wie de daders 1,2 miljoen euro eisten. Maar vandaag maakte de politie bekend dat haar lijk in een leegstaande boerderij in de buurt van de Oost-Duitse stad Meißen lag.
    De familie van Anneli riep haar ontvoerders met een open brief op om contact op te nemen De familie van Anneli riep haar ontvoerders met een open brief op om contact op te nemenFoto: Politie Duitsland
    "Vreselijk dat zoiets in onze buurt gebeurt", zegt een buurtbewoner in de stromende regen. "Ze was pas 17 jaar, had bijna haar schooldiploma gehaald. Ik ken haar persoonlijk. Erg voor de nabestaanden en ouders.“ Een andere dame zegt: "Als je kinderen hebt dan leef je mee. Het was zo een mooi meisje. Ik vind het afschuwelijk."

    De beslissende tip kwam een van de vermoedelijke daders (39). Na zijn arrestatie gaf hij aan waar Anneli gevonden kon worden. Namelijk op zijn boerderij, die de werkloze kok uit Beieren probeerde te verkopen. Daar hebben verschillende mensen al kaarsjes aangestoken.

    Forensisch onderzoekers onderzoeken hoe het meisje om het leven is gekomen. Ze werd ontvoerd op een bosweg bij het dorpje Luga. Haar lichaam werd tien kilometer verder in het gehucht Lampersdorf gevonden. Ook haar fiets werd daar aangetroffen, evenals haar hondje, dat ze bij haar ontvoering bij zich had.

    Op een persconferentie om drie uur zal de politie meer details prijsgeven.

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/24387553/__Schok_om_miljonairsdochter__.html

    Gerelateerde artikelen

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten