dinsdag 6 juni 2017

De presentatrice en zangeres Sandra Reemer is op 6-6-2017 overleden op 66 jaar leeftijd aan de gevolgen van borstkankerFoto: WIJNBERGEN, MATTY VAN

Sandra Reemer overleden

40 min geleden


  De diagnose van borstkanker kwam als een mokerslag aan, vertelde Reemer in maart tegen De Telegraaf. Ze liep al maanden rond met een knobbeltje in haar borst, ook in Indonesië tijdens de opnames van het tv-programma Gouden Jaren van Omroep MAX waarin ze recent te zien was.

  "Je denkt of hoopt dat het niets is, dat het weggaat. Mijn huisarts drong aan dat ik naar een specialist zou gaan, maar ik had natuurlijk altijd een excuus. Nee, ik moet eerst nog even dit; nee, ik moet nog even naar Indonesië… Maar toen ik terugkwam, belde de huisarts me op en drong aan: ’Sandra, je moet er nu echt werk van gaan maken.’ Dat heb ik gedaan en toen kreeg ik de diagnose: borstkanker."

  Kroepoekje

  Reemer werd geboren als Barbara Alexandra in Bandoeng, Indonesië. Ze werd als zangeres bekend met het duo Sandra & Andres. De zangeres vertegenwoordigde Nederland drie keer tijdens het Eurovisie Songfestival en nog een keer als achtergrondzangeres.

  Daarnaast presenteerde ze verschillende televisieprogramma's zoals Showmasters, De Zaterdagavondshow en De Betere Sekse. Vanaf 1986 was Reemer de assistente van Jos Brink bij de presentatie van het televisieprogramma Wedden, dat..?, waar ze ooit door Brink liefkozend als 'kroepoekje' werd aangesproken.
  Ze is getrouwd geweest met Ferdi Bolland. De presentatrice laat geen kinderen na.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28320174/__Sandra_Reemer_overleden__.html

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten