maandag 17 april 2017

de dikste baby ter wereld : Het meisje uit India is acht maanden oud en weegt 19 kilo (Bé gái 8 tháng người ấn độ nặng nhất thế giới : 19 kg)

Dit is de dikste baby ter wereld

Gisteren, 08:55
Deel dit Premium artikel met je vrienden zodat zij het gratis kunnen lezen!
Chahat heeft de treurige titel van dikste baby ter wereld in de wacht gesleept. Het meisje uit India is acht maanden oud en weegt 19 kilo.
  Foto: screendump
  Bij haar geboorte had ze een normaal gewicht maar de kilo’s kwamen er in korte tijd heel rap aan. Haar ouders en ook de artsen hebben er geen verklaring voor. ’Elke dag wordt het meer’, zo verzucht haar vader Suraj Kumar (23). ’God heeft het kind zo geschapen, het ligt niet in onze handen.’ De ouders zeggen het verschrikkelijk te vinden dat mensen Chahat uitlachen omdat ze zo dik is.

  Moeder Reena (21) blijft Chahat echter onverminderd voeden. ’Ze eet de hele dag door en als ze niets krijgt dan gaat ze huilen’.
  De baby kampt nu al met gezondheidsproblemen. Ze heeft problemen met haar ademhaling, vooral tijdens het slapen. Chahat kan nauwelijks bewegen en is nog maar amper te tillen door haar ouders.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28005943/__Dit_is_de_dikste_baby_ter_wereld__.html
  1. 41lbs And Still Growing: Meet The Giant 10 Month Old Baby - Duur: 4:19.

   • 2 jaar geleden
   • 65.104.607 weergaven
   41lbs And Still Growing: Meet The Giant 10 Month Old Baby SUBSCRIBE: http://bit.ly/Oc61Hj We upload a new incredible video ...
   • CC

  1. Reuzenbaby van 5 kilo geboren in Colombia - Duur: 1:01.

   • 4 jaar geleden
   • 2.121 weergaven
   In een ziekenhuis in Barranquilla in Colombia is dinsdag een reusachtige baby ter wereld gekomen. De kleine Sebastian weegt ...

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten