donderdag 24 juli 2014

Zeker 19 zwemmers verdronken in Duitsland tijdens het zonnige en warme weekeinde

ma 21 jul 2014, 12:36

Zeker 19 zwemmers verdronken in Duitsland

BERLIJN - 
Tijdens het zonnige en warme weekeinde zijn in Duitsland zeker 19 zwemmers verdronken. In Espelkamp, in de aan Nederland grenzende deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen (NRW), verdronk een 37-jarige man in een meer. In Düsseldorf, de hoofdstad van NRW, verdronk een 34-jarige man in een plas. In Westfalen verdronk een tiener die niet kon zwemmen, in een plas. In Neermoor, niet ver van de grens met de provincie Groningen, verdronk een 33-jarige man.
    In de deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren vielen maar liefst zeven doden. In de badplaats Graal-Müritz aan de Oostzee kwam een jongetje van 8 om het leven. In een meer in de Mecklenburger Seenplatte verdronk een 88-jarige man. Op Rügen, het grootste Duitse eiland, kwamen een stel van 59 en een man van 56 om het leven. Op Hiddensee stierf een 46-jarige vakantieganger, uit de kust van Usedom een 60-jarige zwemmer.
    In de deelstaten Berlijn en Brandenburg kwamen vier mensen om het leven, onder wie een 35-jarige man die verdronk in het meer Plötzensee. In de deelstaat Beieren verdronk een 47-jarige vakantieganger in een grote plas en in een meer vlak bij de Zugspitze, de hoogste Duitse berg, een 22-jarige man. In de deelstaat Hessen verdronk een 19-jarige jongeman. In de deelstaat Sleeswijk-Holstein werd maandag een 47-jarige vrouw dood uit een meer gehaald, die sinds zaterdag werd vermist.

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/22879271/__19_zwemmers_verdronken_Duitsland__.html

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten