donderdag 18 december 2014

Het ORANJE-JAAROVERZICHT van WEEKBLAD PRIVÉ

di 16 dec 2014, 09:00

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

Hoe eenzaam is prinses Beatrix?

door Evert Santegoeds
Het jaar 2014 gaat de boeken in als het warmste ooit. Maar midden in die mooie zomer werd 2014 toch vooral ‘het jaar van de MH17’. Nationale rouw, die indrukwekkende parade van de dood over de A2, de huilende KONINGIN MÁXIMA; het zijn beelden die ons altijd bij zullen blijven.
    Foto: Privé
    Foto: Telegraaf
    Daarnaast waren er Olympische Spelen en een WK, en in de showbizz bleef het eigenlijk best rustig. Natuurlijk, SYLVIE roerde zich weer, voor BRAM MOSZKOWICZ werd de ellende compleet, en een toyboy werd de Maastrichtse burgemeester ONNO HOES, na zijn scheiding, alsnog fataal. En die affaire krijgt nog een dikke staart in 2015.
    Als elk jaar, vlak voor kerst, brengt WEEKBLAD PRIVÉ u het ORANJE-JAAROVERZICHT, een extra dikke editie. Ook dit jaar kunt u met ons terugkijken op een Oranjejaar van uitersten. KONING WILLEM-ALEXANDER heeft in 2013 een prima start gemaakt als ons nieuwe staatshoofd en maakte ook dit jaar indruk, bijvoorbeeld als gastheer van BARACK OBAMA, die Huis ten Bosch aandeed. Vooral voor Máxima, die vijftien jaar geleden vol verwachting naar New York vertrok om daar te gaan werken, moet het een bijzondere ervaring zijn de Amerikaanse president bij haar thuis te ontvangen!
    Naast dat jaaroverzicht ook aandacht voor PRINSES BEATRIX, die eenzamer is dan menigeen zich realiseert, én natuurlijk de perikelen van onze sterren. Inderdaad: weer Sylvie Meis, die we zagen op een moment dat zij het met haar nieuwe lover even niet zo gezellig leek te hebben. En de crisis die zich zou aftekenen in het huwelijk van KATJA SCHUURMAN en THIJS RÖMER.
    Voor een bizar verhaal van collega JAN URIOT vraag ik uw bijzondere aandacht. Op de Amsterdamse Wallen raken steeds meer mensen ervan overtuigd dat de geest van de onvergetelijke MAJOOR BOSSHARDT daar nog steeds rondwaart. Sterker nog: de legendarische heilsoldate wordt er, sjouwend van kroegje naar kroegje, nog weleens gezien!
    Weekblad Privé is waar ook ter wereld te downloaden via de Privé-app voor de iPad.

    http://www.telegraaf.nl/prive/23452907/__Hoe_eenzaam_is_prinses_Beatrix___.html

     
     
    Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
    Foto: Privé/BrunoPress

    ma 01 dec 2014, 00:01

    Koninklijke stijliconen zetten de toon

    van onze redactie
    In koningin Máxima heeft Nederland een sensationeel stijlicoon. Ook haar buitenlandse collega's laten zien dat zij klasse hebben. De koninklijke outfits zetten de toon!
      Foto: Privé
      De hele wereld kijkt naar de mooie Catherine, de echtgenote van de Britse prins William. Zij draagt verre van louter couture en wat zij aantrekt is binnen mum van tijd overal uitverkocht.
      Denemarken heeft prinses Mary: een supertrendsetter die ook in H&M zou kunnen schitteren. Koningin Mathilde van België is elegant, Letizia van Spanje springt zo nu en dan uit de ban en de op chique gelegenheden welhaast een sprookjesprinses Victoria van Zweden kiest zelf voor een sportieve look.
      Kleed u zelf als een royal in de stijl van de koninginnen en prinsessen met shoppingtips in onze Máxima Special. Daarin wordt ook haar twee jaar als koningin uitgebreid belicht, met haar bezoek aan Japan en Korea, en alles over prinses Amalia die deze maand haar 11e verjaardag viert. En verder: onze Oranjes hebben ook humor, met maar liefst 71 voorbeelden.

      http://www.telegraaf.nl/prive/23394653/__Koninklijke_stijliconen_zetten_de_toon__.html

      do 07 aug 2014, 13:02
      |
      lees voor

      Beatrix bij dansvoorstelling Free To Move

      Prinses Beatrix is op donderdagavond 4 september aanwezig bij de dansvoorstelling Free To Move.
        Foto: Remko de Waal
        Dat vindt plaats in het Lucent Danstheater in Den Haag.
        Aan de voorstelling werken acht verschillende dansgezelschappen belangeloos mee. De totale opbrengst van de avond gaat naar het Prinses Beatrix Spierfonds. Het fonds is samen met Holland Dance de initiatiefnemer van de voorstelling.
        Op de avond wordt ook de Wetenschapsprijs 2014 uitgereikt. Deze prijs, een bedrag van 1 miljoen euro, wordt uitgereikt aan een internationaal erkende onderzoeker. Het geld is bedoeld voor onderzoek naar de genezing van een of meerdere spierziekten. Beatrix is al sinds 1957 beschermvrouwe van het Prinses Beatrix Spierfonds.

        Gerelateerde artikelen
        23-08: 

        http://www.telegraaf.nl/binnenland/22941269/__Beatrix_bij_dansvoorstelling__.html


        ma 27 okt 2014, 15:21

        Constantijn nieuwe buurman prinses Beatrix

        van onze redactie
        FOTO'S - Prins Constantijn en Laurentien hebben hun eigen 'paleisje' gevonden in Den Haag, naast (schoon)moeder prinses Beatrix.
          Prins Constantijn en prinses Laurentien. Prins Constantijn en prinses Laurentien.Foto: Anko Stoffels
          Constantijn en Laurentien zijn, na een lange zoektocht, de nieuwe huurders van een pand in Den Haag op steenworp afstand van paleis Noordeinde.
          Hun eigen 'paleisje' (foto's) heeft een woonoppervlakte van 239 vierkante meter en telt 6 kamers waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers en is verdeeld over twee woonlagen. Het pand is een beschermd stadsgezicht en Rijksmonument, meldt Bekendeburen.nl.

          De achtertuin is 150 vierkante meter en ligt op het zuidwesten. De prins en prinses betalen maandelijks een huur van 3000 euro exclusief. Niet alleen paleis Noordeinde is dichtbij, het appartement van Constantijns moeder prinses Beatrix ligt naast het verse optrekje.

          Gerelateerde artikelen
          03-09: 

          http://www.telegraaf.nl/prive/23252713/__Constantijns_nieuwe__paleisje___.html

          Geen opmerkingen:

          Een reactie posten