woensdag 24 februari 2016

veel belangstelling voor de overname van de failliete winkels van Perry Sport en Aktiesport

 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: BURO DIJKSTRA

wo 24 feb 2016, 07:46

Veel interesse voor Perry Sport

door onze redactie DFT
Er is veel belangstelling voor de overname van de failliete winkels van Perry Sport en Aktiesport. Volgende week worden de eerste gesprekken gevoerd met gegadigden.

(Video)
    Dat zegt curator Toni van Hees tegen de NOS. “Er zijn veel partijen die belangstelling hebben. Het zijn ook mooie winkels van Perry Sport en Aktie Sport, die ook voor een belangrijk deel winstgevend zijn. Het zijn op zich goede bedrijven, niet allemaal maar een belangrijk deel wel."
    Gisteren werd de keten failliet verklaard. Daarmee neemt uitkeringsinstantie UWV de salarisbetaling van het getroffen personeel over, aldus Van Hees. "Het faillissement was noodzakelijk omdat het personeel anders niet betaald kon worden."
    Het moederconcern van Perry Sport en Aktiesport, Unlimited Sports Group (USG), kreeg maandag al uitstel van betaling. Toen stelde de bewindvoerder nog dat de winkels zes weken open zouden blijven. Aktiesport heeft 180 zaken in ons land, Perry Sport ruim 70.
    Curator Van Hees: "Op dit moment zijn we informatie voor deze gegadigden aan het verzamelen en toegankelijk aan het maken. We hopen volgende week eerste gesprekken met gegadigden te kunnen voeren.”

    http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/25258326/__Veel_interesse_voor_Perry_Sport__.html

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten