donderdag 3 september 2015

De geheime Facebook-groep met 250 Facebook-miljonairs : The Nouveau Riche 250

 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Superjachten, gesprek van de dag voor Facebook-miljonairs Superjachten, gesprek van de dag voor Facebook-miljonairsFoto: Evert J.Bruinekool



di 01 sep 2015, 15:46

De geheime Facebook-groep met 250 Facebook-miljonairs


Op Facebook blijkt een gesloten groep van 250 Facebook-miljonairs actief onder de naam The Nouveau Riche 250. Hoofdonderwerpen: superjachten, huizen en privéjets.
    Bij de beursgang van Facebook werden tientallen aandeelhouders en bestuurders multimiljonair dankzij hun aandelenpakket. Sindsdien is het aandeel van het social medium, met inmiddels een miljard chats per dag, sterk verhoogd. Personeel liep binnen. En dat blijkt, op Facebook zelf.

    Strooien met miljoenen

    Societyblad Vanity Fair kwam de aparte Facebookgroep op het spoor. De 'leden', waaronder veel investeerders als Marc Andreesen, zijn vooral afkomstig uit Silicon Valley en strooien getuige hun postings op Facebook met tientallen miljoenen. De discussiegroep blijft alleen toegankelijk voor de superrijke Facebookmensen, ontdekte Vanity Fair.
    Terwijl Facebook-oprichter Mark Zuckerberg jaarlijks $1 miljard weggeeft aan talloze goede doelen, doet deze Facebook-groep geen moeite om zijn welvaart te verhullen gezien de gesprekken over nieuwe aankopen in de besloten groep waar het maandblad zicht op heeft gekregen. De officiële gedragscode bij Facebook is om publiekelijk zeer ingetogen met de rijkdom om te gaan.
    Klik hier voor al het actuele beurs- en bedrijfsnieuws

    http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/24439221/__De_geheime_Facebook-groep_met_250_Facebook-miljonairs__.html

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten