woensdag 28 augustus 2019

Geen Enkele Taal is nog “Vreemd” Dankzij Deze Slimme Japanse Innovatie : Vertaalmachine MUAMA Enence [Không còn ngôn ngữ nào là "lạ" nhờ kỹ thuật Nhật qua Máy Thông Dịch Muama Enence]

Geen Enkele Taal is nog “Vreemd” Dankzij Deze Slimme Japanse Innovatie

Een vreemde taal spreken is een vaardigheid waar veel vraag naar is is vanwege de binnenlandse culturele diversiteit en het aantal bedrijven dat zakendoet in het buitenland. Een vreemde taal spreken kan je helpen een baan te krijgen omdat het je kwalificaties verbetert.
Het maakt niet eens uit of je een maatschappelijk werker bent, met medicijnen werkt, internationaal zakendoet, in het taalonderwijs zit, een taal leert of gewoon naar het buitenland reist – de mogelijkheid om contact te maken en te communiceren met klanten in hun eigen taal is een groot voordeel.

Niet meertalig?

Gelukkig hebben twee beroemde Japanse uitvinders vertalingen naar een hoger niveau getild en een directe vertaler ontwikkeld genaamd MUAMA Enence. Het vertaalt spraak in real-time gemakkelijk naar meer dan 40 talen in slechts een paar kliks.
Je hoeft dus geen nieuwe taal te leren om in die taal te kunnen communiceren. Moeilijkheden die veroorzaakt worden door taalbarrières zullen binnenkort verleden tijd zijn! Wat is er nou nog beter dan dit?

Bekijk Het In Actie!

Waarom Is Deze Kleine Gadget Zo Speciaal?

➠ Direct Communiceren In Een Andere Taal
Om een nieuwe taal te leren kan het zijn dat je maanden of zelfs jaren moeten studeren. MUAMA Enence kan je onmiddellijk veranderen in iemand die goed in een bepaalde taal kan communiceren!
➠ Eerlijke en Redelijke Prijs
MUAMA Enence is betaalbaar. Een ervaren professionele vertaler of tolk kan prijzig zijn, en je moet ze vaak meerdere keren betalen. Voor MUAMA Enence betaal je slechts één keer voor een enorme talenselectie.
➠ Comfortabel & Eenvoudig te Gebruiken
Met het lichtgewicht ontwerp en kleine formaat is MUAMA Enence eenvoudig om mee te nemen in een zak of tas en zo heb je het altijd bij de hand wanneer je het nodig hebt. Vandaar de naam “handheld stemvertaler” die je iedere dag zal willen gebruiken!
➠ Perfecte Geluidskwaliteit
Het is goed op drukke plekken te gebruiken omdat het geluid hard genoeg is om duidelijk te kunnen horen.
➠ Ondersteunt Meer Dan 40 Talen
De ingebouwde geavanceerde technologie kan een tweerichtingsvertaling ondersteunen. Bovendien is er ook een tekstvertaling beschikbaar.
Chinees (Vereenvoudigd/Traditioneel) Engels (VK/India/Australië/China) Frans (Frankrijk/Canada) Arabisch (Egypte/Saudi-Arabië)
Spaans (Spanje/Mexico) Portugees (Portugal/Brazilië) Tagalog (Filipijnen) Thais
Italiaans Nederlands Russisch Duits
Koreaans Japans Hongaars Zweeds
Tsjechisch Finse Deens Pools
Grieks Indonesisch Bulgaars Maleisisch
Hindi (India) Hebreeuws (Israël) Kroatisch Catalan
Noors Roemeense Turks Oekraïens
Slowaaks Vietnamees

Waarom maakt het het leven zoveel eenvoudiger?

Ook al is MUAMA Enence oorspronkelijk vooral voor reizigers gemaakt, begint het nu ook enorm populair te worden onder mensen met verschillende beroepen. Het is opeens een musthave apparaat geworden!

Wat ons heeft verrast is dat steeds meer maatschappelijke hulpverleners en vrijwilligers voor MUAMA Enence kiezen om hun werk gemakkelijker te maken.

We hebben mensen gevraagd die de MUAMA Enence-vertaler hebben gebruikt om te vertellen hoe het voor hen werkt. De resultaten tonen aan dat mensen de kwaliteit van hun werk drastisch hebben verbeterd door middel van de MUAMA Enence-Vertaler.

Zou Jij Er Ook Een Moeten Kopen?

Je zou je niet langer zorgen moeten maken over taalbarrières, dus het antwoord is zeker JA! En nu is de beste tijd om dit te doen, omdat MUAMA Enence-vertalers binnenkort niet meer beschikbaar zijn vanwege de enorme populariteit wereldwijd.
Wil je een week of twee in een ander land kunnen rondreizen? Wil je in de moedertaal van nieuwe vrienden of familieleden kunnen praten? Of moet je een taal goed genoeg beheersen om fulltime in het buitenland te kunnen werken?
Nou, MUAMA Enence kan dit allemaal doen en nog veel meer!
https://www.japantech.net/enence_V5/nl/003_kar/index2.html?sxid=892s5z646i09&exid=CjA1Yjk3Yzg4Ni00MmFmLTRhYWMtYmJjNy1iODI0ZDA1MjRlYzctdHVjdDQ0MmZkYzkSDXlub3QtbXVhbWEtc2M&site=msn-edgedefaulthomepage-netherlands&ci=2314193&cii=232178482&utm_source=taboola&utm_medium=referral&utm_term=Je+kunt+direct+43+talen+spreken+met+dit+geniale+apparaat&utm_content=http%3A%2F%2Fcdn.taboola.com%2Flibtrc%2Fstatic%2Fthumbnails%2F9299a544382571306a330318702d8a37.gif&wid=1053580&platform=Desktop&name=EVENT_NAME

Geen opmerkingen:

Een reactie posten