zaterdag 10 augustus 2019

Enschedese vissers vangen 'grootste meerval ooit in Nederlandse wateren' [Bắt được con cá trê dài kỷ lục 2,27m ở Enschede, Hòa Lan]


© Aangeboden door Sanoma Digital The Netherlands BV
Enschedese vissers hebben vorige week vermoedelijk de grootste meerval ooit gevangen binnen Nederlandse wateren, schrijft Tubantia. Het dier zou zeker 2,27 meter lang zijn en daarmee het oude record van vorig jaar breken. Toen werd een meerval van 2,20 meter opgevist.
Volgens een woordvoerder van de Nederlandse Sportvisserij moet het dier nog een officiële meting ondergaan, maar ook hij gaat er op basis van het beschikbare beeldmateriaal van uit dat een nieuw record gezet is. "De vissers moeten daarvoor een verzoek indienen", aldus de woordvoerder.
Vader Dirk Ditters en zijn zoon vertelden aan de regionale krant dat het tientallen minuten kostte om het dier op het land te tillen. Het tweetal poseerde kort met de vis en liet het beest daarna weer vrij.
Ditters zegt zelf een nog grotere vis aan de haak te hebben gehad, "maar toen knapte de lijn".
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/enschedese-vissers-vangen-grootste-meerval-ooit-in-nederlandse-wateren/ar-AAFAbsM?ocid=spartandhp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten