maandag 30 april 2012

Beatrix bedankt voor alle hartelijkheid

30 apr 2012
VEENENDAAL - Koningin Beatrix vindt het „jammer en verdrietig” dat haar familie maandag niet compleet was tijdens de viering van Koninginnedag in Rhenen en Veenendaal. „Maar alle hartelijkheid, goede wensen die we gevoeld en gehoord hebben, zullen we doorgeven”, zei ze aan het einde van het bezoek in Veenendaal.


Een onvergetelijke koninginnedag




    Ze dankte iedereen voor een fantastisch feest. „U heeft ons werkelijk een onvergetelijke Koninginnedag gegeven.”

    Prins Friso, de tweede zoon van Beatrix, ligt in het Wellington ziekenhuis in zijn woonplaats Londen. Hij kwam op 17 februari onder een lawine terecht en liep een ernstige hersenbeschadiging op. Hij komt mogelijk nooit meer bij bewustzijn. Prinses Mabel was vanwege de gezondheidssituatie van haar man niet bij het bezoek aan Rhenen en Veenendaal. Ook prinses Anita, echtgenote van prins Pieter-Christiaan, was afwezig. Ze heeft een longontsteking.

    De jarige Pieter van Vollenhoven moest vanwege een ontsteking aan zijn voet een groot deel van het programma missen. Hij sloot zich tegen het einde van het bezoek in Veenendaal aan bij het gezelschap.

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/12032596/__Beatrix_bedankt__het_volk__.html

    ma 30 apr 2012, 05:00
    |
    lees voor

    Beatrix onverwoestbaar populair

    door Pieter Klein Beernink
    HILVERSUM - Op de dag waarop zij Koninginnedag viert in Rhenen en Veenendaal, blijkt dat de populariteit van koningin Beatrix niet kapot kan. Nederlanders geven hun vertrouwen in de Koningin een acht.

      Dit blijkt uit onderzoek door het tv-programma EenVandaag. „Het is de vraag of de Koningin nóg populairder kan zijn”, zeggen de onderzoekers. Vele reacties van de ondervraagden gaan over prins Friso. Op Koninginnedag overweegt bijna een vijfde van alle Nederlanders iets doen om de koninklijke familie een hart onder de riem te steken.

      Geen opmerkingen:

      Een reactie posten