donderdag 16 december 2021

De nieuwe digitale valuta van Amazon "Amazon Digital Coin" presteert beter dan alle andere crypto-valuta's en wordt de krachtigste cryptocurrency.

 

De nieuwe digitale valuta van Amazon presteert beter dan alle andere crypto-valuta's en wordt de krachtigste cryptocurrency.

No alt text provided for this image
No alt text provided for this image

Amazon Digital Coin heeft ons zojuist laten weten dat ze al heel lang aan deze nieuwe digitale valuta werken en nu is deze open voor de mensen.

Coin is officieel gestart op 5 november 2021, momenteel kunnen deze munten alleen worden gekocht via Amazon Coin Group.

Jeff Bezos, CEO van technologiemultinational Amazon, vertelde ons zelfs dat de officiële startprijs van zijn nieuwe valuta 0,12 cent is.

Dat klopt, uw valuta is ongelooflijk goedkoop in vergelijking met andere valuta's die er zijn. Bitcoin handelt bijvoorbeeld op $ 48.486,14 en Ethereum handelt op ongeveer $ 4.135,49.

We hebben zelfs de kans om te weten wat de heer Pedro Sánchezs denkt over de nieuwe digitale valuta van Amazon en dit is wat hij zei: de heer Pedro Sánchez bevestigt het volgende:

"Het grootste bedrijf ter wereld, Amazon, nam deze stap om een digitale valuta te lanceren, dit zal de wereld veranderen, zeker dat de waarde van de valuta erg hoog zal zijn, hoger dan alle andere cryptocurrencies."

Ook zeer grote en belangrijke regeringen zoals de Verenigde Staten en de EU hebben aangekondigd het officieel aan te nemen.

Wanneer de naam van de digitale valuta van Amazon wordt gepubliceerd, zullen veel mensen vrijwel van de ene op de andere dag miljonair worden.

No alt text provided for this image

Mark Rutte: Nederlanders mogen deze kans niet missen

https://www.linkedin.com/pulse/de-nieuwe-digitale-valuta-van-amazon-presteert-beter-dan-gray-1e?fbclid=IwAR3of1DtQbCZBvS9-8EqNKT24bML1Kw35s-OG-9pirq04uWILvTFmgFJ--0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten