woensdag 19 oktober 2011

Italiaanse vrouwen aantrekkelijkste van Europa

wo 19 okt 2011, 15:36
De meest aantrekkelijke vrouwen van Europa komen uit Italië, zo blijkt uit onderzoek, bijna een op de vijf Europese vakantiegangers is het hier over eens. Ook Zweedse vrouwen vallen onder de reizigers met een tweede plek goed in de smaak. De Britse vrouw komt er in het onderzoek maar bekaaid vanaf en eindigde op de laatste plaats.

    De negentienjarige Ambra Battilana poseert voor de Miss Italië verkiezing. De negentienjarige Ambra Battilana poseert voor de Miss Italië verkiezing.
    Vier IJmuidense dames bezig met het insmeren tegen de zon. De Nederlandse vrouwen doen het goed in het onderzoek en scoren een vijfde plaats. Vier IJmuidense dames bezig met het insmeren tegen de zon. De Nederlandse vrouwen doen het goed in het onderzoek en scoren een vijfde plaats. Foto: Johannes Dalhuijsen


    Het onderzoek vond plaats onder meer dan 6000 bezoekers van de beoordelingssite Zoover.

    De meeste vakantiegangers vinden de vrouwen in het eigen land toch het meest aantrekkelijk, zo blijkt uit het onderzoek onder meer dan 6000 bezoekers van de reisbeoordelingssite Zoover.

    Meer dan 40% van de Turken zegt bijvoorbeeld voor de mooiste Europese vrouwen het land niet uit te hoeven. Onder de Polen, Zweden en de Italianen is dit zelfs meer dan de helft. De Belgen en de Duitsers zijn het hier echter niet mee eens, zij kozen het vaakst voor de Italiaanse donna’s.

    Ook de Nederlandse vrouw doet het eigenlijk best wel goed met een prima vijfde plek op de Europese ranglijst.

    De top 5 van de landen met de meest aantrekkelijke vrouwen:

    1. Italië

    2. Zweden

    3. Polen

    4. Spanje

    5. Nederland


    Britse vrouwen minst aantrekkelijk




    Afgezien van de Britten zelf, die de eigen vrouwen het beste waarderen, zijn de meeste Europeanen niet zo gecharmeerd van de Britse dames. Minder dan 4% van de bezoekers gaf aan de Britse vrouwen het aantrekkelijkst te vinden. De Griekse en Duitse vrouwen moesten het in het onderzoek eveneens ontgelden, beide landen kregen een schamele 5% van de stemmen. Ook Frankrijk en Turkije staan bij de meeste Europeanen niet bekend om het vele vrouwelijke schoon. Opvallend is dat 28% van de Oostenrijkse mannen juist wel een beschuitje wil eten met een Turkse vrouw.


    Nederlander valt op Nederlandse vrouw




    Bijna een kwart van de Nederlanders vindt de Nederlandse vrouwen het mooist. Een op de tien Europeanen deelt deze mening. Onze vrouwen scoren het beste onder de Roemeense en Portugese vakantiegangers. Van hen vindt een op de zeven bezoekers de Nederlandse vrouwen meer dan de moeite waard. Na de eigen vrouwen zijn Nederlanders het meest onder de indruk van Italiaanse en Zweedse vrouwen. Nederlanders die op vakantie gaan om mooie vrouwen te ontmoeten, vermijden Groot-Brittannië en Griekenland.


    Mannen




    Een op de vier Nederlanders zegt dat ook de mooiste mannen op vakantie uit eigen land komen. De Italiaanse mannen zijn met 24% van de stemmen de grootste concurrent van de Nederlandse man, gevolgd door de Spanjaard. We voelen ons het minst aangetrokken tot mannen uit Duitsland, Frankrijk en Polen die elk amper 3% van de stemmen kregen.

    http://www.telegraaf.nl/reiskrant/10753433/__Italiaanse_vrouwen_aantrekkelijkste_van_Europa__.html?p=26,1

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten