vrijdag 23 januari 2015

Antwerpen populairste sale-stad

 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: Wikimedia

Antwerpen

do 11 dec 2014, 11:18 | 3 reacties

Onderzoek

Antwerpen populairste sale-stad

Antwerpen blijkt de beste stad te zijn om na de feestdagen, tijdens de uitverkoop, te shoppen. Vanaf 3 janauri struinen Nederlandse koopjesjagers hier massaal de winkels af op zoek naar een nieuwe garderobe.
    Dit blijkt uit onderzoek van weekendjeweg.nl. Van de Nederlandse 'shopaholics' reist maar liefst 58 procent af naar de Belgische havenstad. Uit de boekingsresultaten blijkt verder dat Nederlandse koopjesjagers er vaak voor kiezen om na een dag koopjesjagen een of twee nachten te blijven overnachten in hun 'soldenstad'. Na Antwerpen is Brugge het meest populair:
    1. Antwerpen 58%
    2. Brugge 15%
    3. Brussel 13%
    4. Gent 7%

    Wettelijk

    België is het enige land in Europa met een wettelijk vastgelegde halfjaarlijkse uitverkoop in de zomer en de winter: de 'solden'. In het hele land is het dus overal tegelijk uitverkoop. De kortingen kunnen oplopen tot maximaal 70% aan het eind van de periode.

    Trein

    Voor wie op een makkelijke en snelle manier naar een van de soldensteden wil afreizen, biedt de trein uitkomst. Bijkomend voordeel is dat je op deze manier ook dure parkeerkosten en onverwachte files voorkomt.


    GERELATEERDE ARTIKELEN
    20-10: 

    http://www.telegraaf.nl/reiskrant/bestemming/belgie/vlaanderen/antwerpen/23438304/__Antwerpen_populairste_sale-stad__.html

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten