dinsdag 27 november 2012

Grootste aquarium ter wereld open in Singapore

Sentosa Island


di 27 nov 2012, 11:56 | 7 reacties


Grootste aquarium ter wereld open in Singapore


In Singapore is vorige week een nieuwe superspectaculaire publiekstrekker geopend. Het gaat om het South East Asia Aquarium (oftwel S.E.A. Aquarium) in het Marine Life park, dat met een inhoud van 60 miljoen liter water en meer dan 100.000 zeedieren, veruit het grootste aquarium ter wereld is.

Spectaculaire bewoners van het aquarium zijn een aantal enorme mantaroggen, hamerhaaien en tuimelaars (een dolfijnensoort).
Er zijn meer dan achthonderd soorten vissen en andere waterdieren, die vertegenwoordigd zijn in het aquarium.
Voor de mensen met een goed gevulde portemonnee zijn er 'Ocean Suites' die dus niet goedkoop zijn, zo'n 1500 euro per nacht, maar van waaruit je permanent omringt bent door de prachtige onderwaterwereld.
Goedkoper kan het natuurlijk ook en ook voor dagjesmensen is het park met het aquarium heel aantrekkelijk. Met name hele gezinnen zullen en kunnen zich er prima vermaken, want het Marine Life park, dat onderdeel is van het World Sentosa Resort, biedt naast het aquarium ook veel waterpret in het Adventure Cove Waterpark met diverse spectaculairewaterglijbanen en de mogelijkheid om tussen de dieren te snorkelen.


http://www.telegraaf.nl/reiskrant/bestemming/singapore/sentosa-island/21112409/__Grootste_aquarium_ter_wereld_open_in_Singapore__.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten