dinsdag 24 september 2024

Deze elektrische fiets van Fabrikant Engwe heeft een rijbereik van 350 kilometer

Deze elektrische fiets heeft een rijbereik van 350 kilometer

 

Fabrikant Engwe heeft een elektrische cargofiets met dikke banden aangekondigd met een opvallend grote actieradius.

De twee batterijen van de nieuwe cargo e-bike Engwe LE20 bieden volgens het bedrijf tot 350 kilometer lang trapondersteuning. De nieuwe e-bike heeft daarmee volgens het e-bike-merk de 'grootste actieradius op de markt'.

De Engwe LE20 heeft in de Europese versie een middenmotor met 100 Nm koppel. De e-bike heeft Shimano 7-speed versnellingen, een aluminium frame, een verende voorvork en hydraulische schijfremmen.

Tot 200 kg vervoeren

De LE20 is uit te rusten met twee 922 Wh-batterijen, die dat enorme rijbereik mogelijk maken in de zuinigste stand van de trapondersteuning en waarschijnlijk ook bij ideale omstandigheden. Met een optionele snellader is de batterij na tussen 2 en 3 uur weer vol. Het basismodel van de e-bike heeft overigens maar een enkele batterij.

De cargo e-bike heeft achterop een rek en wielplanken waar twee kinderen hun voeten op kunnen rusten. De LE20 weegt 36,8 kg en kan inclusief de berijder zelf maximaal 200 kg vervoeren.  

Deze elektrische fiets heeft een rijbereik van 350 kilometer

Accessoires

Op het stuur zit een kleurenscherm en de e-bike is voorzien van 3 inch dikke, lekbestendige banden. De geïntegreerde verlichting bestaat onder meer uit een remachterlicht met richtingaanwijzer. Engwe verkoopt ook een reeks accessoires, waaronder bagagedragers, gevoerde stoelen en fietstassen.

De EU-versie van de Engwe LE20 is vanaf 8 oktober te koop voor 1699 euro. 

Lees meer over elektrische fietsen en volg het e-bike-nieuws met onze app.

Deze elektrische fiets heeft een rijbereik van 350 kilometer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten