zaterdag 6 juli 2013

VS : Ingemetselde vrouw na 28 jaar gevonden

di 02 jul 2013, 18:29

Ingemetselde vrouw na 28 jaar gevonden


new york - Ruim 28 jaar nadat ze van de ene op de andere dag van de aardbodem leek verdwenen, is het mysterie rond de vermiste JoAnn Nichols opgelost. De 55-jarige Amerikaanse basisschoollerares uit het plaatsje Poughkeepsie in de staat New York werd sinds 1985 vermist. Haar echtgenoot blijkt haar lichaam al die tijd in de kelder van hun huis te hebben verborgen.

    JoAnn Nichols Foto: Poughkeepsie Police
    Dat werd duidelijk toen de man op 82-jarige leeftijd overleed en een makelaar het huis opruimde. In een geheime ruimte achter een keldermuur vond hij een kist met daarin menselijke resten. Forensische onderzoekers hebben nu vastgesteld dat die van JoAnn zijn. Ze is gestorven aan een harde klap op haar hoofd.
    Buren reageren geschokt op de vondst, maar tegelijkertijd zijn ze niet verbaasd. ,,Diep van binnen wisten we deze ontdekking ooit moest komen. Ik woon hier al 27 jaar en ik denk dat iedereen er zo over denkt”, zo zegt een van hen tegen CBS News. De echtgenoot van JoAnn beschrijven ze als een vreemde, mysterieuze man. ,,Hij zei nauwelijks wat en was altijd erg op zichzelf.”
    De politie zet het onderzoek naar de dood van de vrouw voort om te achterhalen wat er destijds precies is gebeurd.
    Ads by Google
    Lees ook

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten