woensdag 5 juni 2013

Dé ultieme vrouwenfantasie: betaalde seks?

Foto: Getty Images
do 30 mei 2013, 10:26 42 reacties

Dé ultieme vrouwenfantasie: betaalde seks?


AMSTERDAM - De Franse filmmaker François Ozon heeft voor behoorlijk wat opschudding gezorgd onder  vrouwen tijdens de presentatie van zijn nieuwste film ’Jeune &  jolie’ . Volgens hem schuilt er in iedere vrouw een hoer. De zogenaamde ’vrouwenkenner’ is ervan overtuigd dat vrouwen daar stiekem over fantaseren.

    De film gaat over een Parijse tiener die voor het leven als prostituee kiest. De regisseur zegt dat vrouwen zijn film veel beter zullen begrijpen dan mannen.

    Betaalde seks

    "Vrouwen kunnen zich beter inleven in het verhaal, omdat het een fantasie is van veel vrouwen om prostituee te zijn. Dat betekent niet direct dat ze dat doen, maar de gedachte om betaald te worden voor seks is overduidelijk aanwezig."

    Fantasie

    Volgens seksuoloog  Peter Leusink betekent het hebben van fantasieën over prostitutie niet dat vrouwen het massaal doen. Tegen Editie NL zegt hij: "Er is een groot verschil tussen het hebben van een fantasie en die ook echt uitvoeren."
    "In de fantasie heb je de controle, jij bepaalt. Als je echt als prostituee aan de slag gaat heb je die controle niet langer. Jij bepaalt niet wie de hoerenloper is."
    Wat vind jij van de uitspraken van Ozon. Heeft hij gelijk of vind je het grote onzin? Praat met ons mee!

    Weekendabonnement
    Proefabonnement,
    10 weken € 30,-!

    Lees ook
     
     

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten