vrijdag 26 september 2014

Auto te water in Purmerend, bestuurder vast

 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: AS Media



vr 26 sep 2014, 23:01
|
lees voor

Auto te water in Purmerend, bestuurder vast


Een automobilist is vrijdagavond met zijn voertuig in het water terecht gekomen. Het slachtoffer heeft zeker tien minuten in het water gelegen voordat duikers hem konden bevrijden.
    Meerdere hulpdiensten waaronder de traumahelikopter zijn met spoed naar de Hannie Schaftstraat gegaan. Ter plaatse bleek er een personenauto te water geraakt te zijn, de brandweerduikers hebben een persoon uit het voertuig gehaald.

    Het slachtoffer heeft zeker tien minuten in het water gelegen voordat hij werd bevrijd door de duikers. De auto is vanaf het fietspad te water geraakt, hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog onbekend.

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/23131980/__Auto_te_water__bestuurder_vast__.html

    Auto te water in Purmerend: één persoon bevrijd [video-update]

    (Foto: Ron Swart)
    1 / 10
    zoom out
    PURMEREND - [video-update 23.15 uur] Een auto is vrijdagavond rond 21.10 uur te water geraakt aan de Wheredijk in Purmerend. Eén slachtoffer is door brandweerduikers uit het voertuig gehaald.
    De auto is ter hoogte van de Hannie Schaftstraat het fietspad opgereden en daar te water geraakt, hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Het slachtoffer heeft zeker tien minuten in het water gelegen, voordat hij werd bevrijd. Volgens eerste berichten was de man bij kennis.

    De hulpdiensten rukten groot uit, onder meer een traumateam uit Amsterdam kwam ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten