vrijdag 12 oktober 2018

5 BEROEMDHEDEN MET DE BESTE AUTO-COLLECTIES (5 nhân vật nổi tiếng có bộ sưu tập Xe... hoành tráng nhất ! )

5 Beroemdheden met de beste auto-collecties


De gemiddelde Amerikaanse arbeider is waarschijnlijk eigenaar van een redelijk geprijsde auto. Als je een echte ondernemer bent, kun je meer dan één voertuig bezitten en bereid zijn meer geld uit te geven aan een leuke auto. Nu zijn de rijke beroemdheden zeker niet jouw doorsnee mensen, en omdat ze meestal veel geld waard zijn, kunnen ze het zich veroorloven om veel geld uit te geven aan de meest exotische besturende machines. Je gemiddelde acteur of popster rijdt waarschijnlijk een mooie auto die de meeste mensen zouden bewonderen. Maar wat gebeurt er wanneer u een rijke beroemdheid en autoliefhebber bent? Nou, je kunt je obsessie voor hobbyauto’s veranderen, omdat je het je kunt veroorloven om verschillende voertuigen te bezitten. Dan zijn er beroemdheden die het naar een heel nieuw niveau brengen; degenen die miljoenen dollars hebben uitgegeven aan auto’s. Deze beroemdheden hebben voor elke dag van de week een andere auto. Dus van alle beroemdheden die indrukwekkende collecties auto’s hebben, welke zijn de meest indrukwekkende? Hier zijn vijf beroemdheden die de coolste, meest indrukwekkende en duurste autocollecties ter wereld hebben en je zult zeker jaloers zijn.
  1. Nick Mason
Foto door Dan MacMedan / Chevrolet Nieuws Foto via Getty Images
Nick Mason’s verzameling auto’s is het eerste zullen we kijken, aangezien hij een respectabele hoeveelheid waardevolle voertuigen verzamelde door de jaren heen. Als je niet weet wie Nick Mason is de drummer van Pink Floyd, een van de beste rockbands aller tijden die meesterwerken als The Wall en Dark Side of The Moon opgeleverd. Uiteraard wordt een productieve en populaire band Pink Floyd, heeft Mason een goede hoeveelheid geld voor zichzelf verzameld. Als hij niet op drums speelt of van het leven geniet, verzamelt hij graag auto’s. Mason is al jaren een autoliefhebber en heeft een garage in Engeland vol spectaculaire schoonheden. Hij was een van de 400 mensen door Ferrari uitgenodigd om de Enzo kopen toen ze naar buiten kwam, en het was zijn Enzo werd gebruikt om de aflevering van Top Gear te filmen op de auto. Enkele van de meest indrukwekkende auto’s uit zijn collectie zijn de Ferrari Enzo, een Alfa Romeo 8C 2300 1931 Ferrari 312 T3, een Jaguar D-Type 1955, een Bugatti Type 35 van 1927, een McLaren F1 GTR, een Ford T , een Maserati 250F en een Porsche 962 onder een paar anderen. Dus ja, hij heeft een behoorlijk respectabele collectie.

5 Beroemdheden met de beste auto-collecties

  1. Floyd Mayweather, Jr.
Foto van passionautomobile.com
Wereldkampioen in vijf divisies, de ongeslagen professionele bokser Floyd Mayweather is een andere beroemdheid met een behoorlijk indrukwekkende autocollectie. Sinds Floyd in de schijnwerpers staat, heeft hij reclame gemaakt voor zijn rockstar-achtige levensstijl. Hij publiceert regelmatig zijn privéreizen naar Hawaii of zijn miljoenenhorlogecollectie op Instagram, waardoor hij de bijnaam “Geld” krijgt. Maar als er één ding is waar Floyd meer van houdt dan boksen, dan zijn het auto’s. Op de foto hierboven zien we naast zijn privéjet, drie Bugatti Veyrons, twee Ferrari 458 Spiders, een Porsche 911 Turbo S, een Ferrari 599 GTB Fiorano en een Lamborghini Aventador. Floyd heeft ook nederig de prijzen van deze voertuigen gepost op deze Instagram-post, waarvan hij zegt dat het meer is dan $ 7,86 miljoen. En deze auto’s zijn slechts een fractie van zijn totale collectie. Het heeft ook enkele Lambos, sommige Bentley en Rolls-Royce, een Ferrari Enzo en een verscheidenheid aan andere auto’s. We weten niet hoeveel auto’s de man in totaal heeft, maar hij koopt en bestuurt uitsluitend high-end exotische auto’s.
  1. Ralph Lauren
Instagram Foto / @ floydmayweather
Modeontwerper en Amerikaanse zakenman Ralph Lauren is een andere beroemdheid die een zeer indrukwekkende autocollectie heeft. Omdat zijn merk jaarlijks miljarden dollars aan inkomsten genereert en de grote baas is, is hij op zijn minst behoorlijk rijk. Wanneer hij zijn mode-imperium niet bestuurt of geniet van de goede dingen in het leven, brengt hij zijn tijd door met rijden en het verzamelen van ongelooflijke auto’s. Ralph heeft een Alfa Romeo 8C 2300, een Ferrari 250 LM, een Mercedes-Benz 300Sl, een Jaguar XK 120, een Alfa Romeo 8C 2900 Mille Miglia, een 1929 Bentley Blower, een Ferrari Testarossa 1958, een McLaren F1 en een paar andere ongelooflijke voertuigen. Oh ja, hij heeft ook een Bugatti Type 57SC Atlantics, waarvan er maar twee in de wereld zijn. De prijs voor deze auto? Iets meer dan $ 40 miljoen. Ja, niet serieus.
  1. Jerry Seinfeld
Afbeelding van Crankandpiston.com
Acteur en komiek Jerry Seinfeld, zoals sommigen waarschijnlijk weten, is een grote fan van auto’s en heeft een liefde voor een bepaald merk: Porsche. Terwijl Seinfeld een grote verzameling auto’s heeft (hij huurt een vliegtuighangar voor opslag), houdt hij van zijn Porsches. Hij bezit zowat elke Porsche die je misschien wilt, en een account heeft hem in totaal 46 verschillende Porsches laten bezitten. Seinfeld heeft een 911s, een 1955 Spyder 550, de zeldzame 917 Le Mans, een Carerra GT en de ongelooflijk zeldzame en kostbare Porsche 959. Oh, en onlangs nam hij de laatste hypercar van Porsche, de 918 Spyder.
  1. Jay Leno
Afbeelding van Therichest.com
Nu, als het gaat om autocollecties van beroemdheden, of eigenlijk alleen autocollecties in het algemeen, is Jay Leno de koning. Jay Leno bezit zowat elke auto die je maar wilt, en dan bestaan de auto’s waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Hij bezit ongeveer 169 auto’s in zijn persoonlijke garage en we kunnen hun waarde niet eens raden. Noem een exotische, zeldzame of luxe auto en Jay heeft het waarschijnlijk. Zijn persoonlijke favoriet zou een McLaren F1 zijn, maar hij heeft zoveel auto’s dat ik ze niet eens zal noemen. Hij heeft zelfs enkele stoomauto’s. Als je meer wilt weten over zijn autoverzameling, is de tv / internet-serie bekend als Jay Leno’s Garage een goed startpunt.
https://www.soo-chic.net/nl/2179/6


Geen opmerkingen:

Een reactie posten