donderdag 9 juni 2016

Nederland : Roland Kahn (van Coolcat) gaat voor doorstart V&D online "2020 Online Retail’’, samen met Jaco Scheffers en oud Hema-topman Ronald van Zetten

 
Foto: FOTO: ANP

Roland Kahn gaat voor doorstart V&D online

Vandaag, 10:49  Harry van Gelder 
Roland Kahn heeft toch zijn slag bij V&D geslagen. Samen met Jaco Scheffers en oud Hema-topman Ronald van Zetten heeft hij alle merkrechten, domeinnamen en andere intellectuele eigendomsrechten die tot de boedel in het faillissement van V&D behoren, gekocht.


    De drie heren hebben zich verenigd in Retail Ventures Holding. Ze willen zo snel mogelijk een doorstart van V&D online maken.
    ,,Het voortbestaan van een van Nederlands bekendste consumentenmerken zeker gesteld’’, schrijven de curatoren van V&D in een persbericht. Financiële details van de transactie worden op dit moment niet bekend gemaakt. 

    Onder leiding van Van Zetten zal ‘het nieuwe V&D’ in samenwerking met de belangrijkste leveranciers van de voormalige warenhuisketen ,,een aantrekkelijke propositie voor de Nederlandse consument ontwikkelen. Het zwaartepunt zal hierbij in eerste instantie komen te liggen op 2020 Online Retail’’’.
    Van Zetten: “Ik ben blij en trots dat ik, samen met mijn collega-ondernemers Roland Kahn en Jaco Scheffers van Cool Investments dat eerder bij een mogelijke doorstart van de V&D-warenhuizen was betrokken, het roemruchte merk V&D en alles wat daarbij hoort een ‘nieuw leven mag helpen geven. We zijn vol plannen om V&D weer een sterk en gezond merk van alle Nederlandse consumenten te maken. In eerste instantie online, maar op termijn wellicht ook weer in het Nederlandse straatbeeld.” Het streven is erop gericht om de webwinkel van het nieuwe V&D zo snel mogelijk in de lucht te krijgen.

    http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/25966806/__Roland_Kahn_gaat_voor_doorstart_VD_online__.html

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten