maandag 21 maart 2016

de meest gezochte terrorist van Europa terrorist Abdeslam gepakt na... wandelingetje

 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: iTÉLÉ

Nieuwe beelden arrestatie opgedoken

Abdeslam gepakt na wandelingetje

38 min geleden
MOLENBEEK - Wie dacht dat de meest gezochte terrorist van Europa terrorist diep verstopt zat in een geheime kelder, heeft het mis. Abdeslam was zelfs ondanks het opsporingsbevel brutaal genoeg om zich gewoon op straat te vertonen. Vlak voor zijn arrestatie afgelopen vrijdag maakte hij nog een ommetje in de buurt.

    Abdeslam werd in het Belgische Molenbeek in zijn knie geschoten en overmeesterd bij de ingang van het huis, samen met zijn kompaan Amine Choukri. Uit nieuwe beelden van de arrestatie blijkt dat Abdeslam het op een rennen zetten toen hij de politiemacht voor zijn huisdeur ontdekte. Even later wordt hij in zijn knie geschoten en overmeesterd.
    Abdeslam werd geschaduwd en afgeluisterd, meldden Belgische media. Uit informatie daarover blijkt dat de terrorist, die medeverantwoordelijk wordt gehouden voor de aanslagen in Parijs, zich de bewuste vrijdag gewoon op straat vertoonde. En hoewel Abdeslam een capuchon op had, deed hij verder geen enkele moeite om zich te vermommen. Bij zijn aanhouding leek hij als twee druppels water op de opsporingsfoto die internationaal van hem verspreid was.

    (Video)

    Exclusivité iTELE: les nouvelles images de l... door ITELE

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten