vrijdag 13 januari 2017

The local experience: De 9 vriendelijkste landen ter wereld (9 quốc gia thân thiện nhất thế giới)

The local experience: De 9 vriendelijkste landen ter wereld

Nepal | 9 vriendelijkste landen op de wereld
De cultuur van een land beleef je pas echt met de locals! De lokale bevolking kan je vakantie maken of kraken. Gelukkig zijn er genoeg landen waar dit geen enkel probleem is en de lokale bevolking je met open armen ontmoet. Dit zijn volgens ons, zonder al te veel te generaliseren, de 9 vriendelijkste landen op de wereld:

#9 Marokko

In 2013 werd Marokko verkozen tot het derde vriendelijkste land voor toeristen. Dat merk je aan de gezellige sfeer op de drukke markten. Een bekend verhaal is dat je in Marokko zomaar uitgenodigd kan worden voor een dinertje. En dat is ook echt zo! Natuurlijk moet je altijd oppassen en kun je ook in Marokko belazerd worden, maar als je je openstelt, zul je merken dat het grootste deel van de Marokkanen supervriendelijk en gastvrij is.
Marokko | 9 vriendelijkste landen op de wereld

#8 Ijsland

De adembenemende natuurwonderen van Ijsland zijn niet het enige wat het land zo aantrekkelijk maakt. De Ijslanders zijn soms een beetje gek (het eten van haaien, geitenballen, schapenhoofden en bloedpudding…), maar vooral juist erg grappig en vriendelijk. Ze helpen je graag met de insider tips voor de beste wandelroutes en de lekkerste restaurantjes.
IJsland | Vriendelijkste landen op de wereld

#7 Schotland

Tussen de overweldigende en ruige natuur van Schotland is het makkelijk om je alleen op de wereld te voelen. Maar als je je mengt met de Schotten, verdwijnt al die eenzaamheid als sneeuw voor de zon. De Schotten zijn altijd in voor een drankje en hebben een droog gevoel voor humor.
Schotland | 9 vriendelijkste landen op de wereld

#6 Fiji

Fiji kennen we natuurlijk van de prachtige, uitgestrekte stranden en de vele eilanden. Maar de mensen in Fiji maken de ervaring compleet. Supervriendelijk, gezellig en vooral happy. En dat werkt aanstekelijk.
Fiji | 9 vriendelijkste landen op de wereld

#5 Nepal

In Nepal voel je je op en top gewaardeerd. De Nepalezen zijn trots op hun cultuur, hun land en hun familie en laten dat graag zien. Begin een praatje met iemand in Nepal en je leert meteen heel veel over het land en haar tradities.
Nepal | 9 vriendelijkste landen op de wereld

#4 Canada

In Canada staan de mensen bekend om hun beleefdheid. Maar Canada staat vooral in dit lijstje van meest vriendelijke landen door de tolerantie en multiculturele sfeer in de grote steden. Iedereen is welkom. En dat merk je vooral in de winter, als iedereen gezellig gaat schaatsen en skiën met elkaar.
Canada | 9 vriendelijkste landen op de wereld

#3 Ierland

De gastvrijheid, vriendelijkheid en vrolijkheid van Ieren is wereldberoemd. Je kunt ze altijd alles vragen en ze helpen je graag. Maar ook ‘s avonds in Dublin zul je merken dat je met Ieren pas echt een fun time beleefd!
Ierland | 9 vriendelijkste landen op de wereld

#2 Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is verkozen tot vriendelijkste land voor expats. Maar ook toeristen worden met open armen ontvangen. Nieuw-Zeelanders zijn gezellig en organiseren de best barbecues ever. Vooral mensen die alleen reizen zullen geen probleem hebben om locals te ontmoeten. De Maori-stam is de bekendste inheemse stam van het land. Zij zijn bescheiden, aardig en willen graag hun (bedreigde) cultuur en tradities aan toeristen laten zien.
Nieuw-Zeeland | 9 vriendelijkste landen op de wereld

#1 Malawi

The Land of Smiles verdient het om op nummer 1 van deze lijst te staan. Malawi in Afrika is betoverend door de vriendelijke en warme mensen. Leer lokale tracking skills van een Malawiër en vind je weg door de mooie natuur. Of ga op een boottochtje en laat je alles vertellen over het land. Als je eenmaal in Malawi geweest bent, wil je nooit meer weg!
Malawi | 9 vriendelijkste landen op de wereld
Er zijn natuurlijk nog veel meer landen met superfriendly locals. Ontdek ze allemaal, want vrienden heb je nooit genoeg!

https://www.cheaptickets.nl/blog/vriendelijkste-landen-locals/?from=m&utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=ctnl-2016-47-blog-vriendelijkste-landen&utm_content=Cheaptickets.nl+-+ATL+-+Always+On+-+Visitors+but+not+funnel&utm_id=5837f00d1aa29226078b4568CREATIVE_NAME

Geen opmerkingen:

Een reactie posten