zaterdag 5 december 2015

De Britse zangeres Adele heeft met haar "album 25" opnieuw een verkooprecord gebroken in de Verenigde Staten : in de eerste week al 3,38 miljoen exemplaren + Adele kaarten Ziggo Dome voor 1500 euro

 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Adele AdeleFoto: Hollandse Hoogte



za 05 dec 2015, 22:32

Adele verbreekt wederom record


De Britse zangeres Adele heeft met haar album 25 opnieuw een verkooprecord gebroken in de Verenigde Staten.
    Adele is de eerste artiest die zowel in de eerste week als in de tweede week na de release meer dan een miljoen exemplaren van een album verkocht. De zangeres bracht 25 uit op 20 november en verkocht in de eerste week al 3,38 miljoen exemplaren.
    Zaterdag bleek dat ze afgelopen week opnieuw meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht in Amerika. Dit is volgens NME geen enkele artiest gelukt sinds onderzoeksbureau Nielsen Music de verkoopcijfers bijhoudt en dat is sinds 1991.
    Nog een leuk weetje: Adele's 25 is het twintigste album ooit waarvan binnen een week meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht in de VS.




    Gerelateerde artikelen
    26-11: 

    http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/muziek/24837613/__Adele_verbreekt_weer_record__.html

     
    Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
    Foto: Hollandse Hoogte



    do 26 nov 2015, 14:42

    Adele komt naar Nederland

    van onze redactie

    Superster Adele komt volgend jaar naar Nederland. Ze zal twee shows geven in de Amsterdamse Ziggo Dome.

    (Video) 
      Adele gaat in 2016 op een grote Europese tour, waarmee ze op 1 en 3 juni in Amsterdam zal neerstrijken.
      Dit is haar eerste tour in 4 jaar. Het UK/Ierland gedeelte van de tour trapt af in Belfast en reist verder langs Dublin, Manchester, London, Glasgow and Birmingham. De Europese tour brengt Adele naast Amsterdam naar Stockholm, Oslo, Kopenhagen, Herning, Berlijn, Hamburg, Keulen, Zurich, Lissabon, Barcelona, Verona, Parijs en Antwerpen.
      De voorverkoop start vrijdag 4 december om 10 uur.

      http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/muziek/24796058/__Adele_komt_naar_Nederland__.html

       
      Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
      Foto: H.d Groot



      vr 04 dec 2015, 13:18 | 109 reacties

      Adele kaarten Ziggo Dome voor 1500 euro

      van onze redactie

      De kaarten voor de in 30 minuten tijd uitverkochte eerste shows van Adele in de Ziggo Dome worden voor ongekende bedragen op het internet aangeboden.

      (Video)
        Foto: Printscreen
        Foto: printscreen
        De toegangsbewijzen voor de eerste shows van Adele op 1 en 3 juni waren vrijdagochtend in een mum van tijd uitverkocht. Volgens organisator Mojo waren de tickets binnen een halfuur weg. Fans die wel een kaartje wisten te bemachtigen, bieden de tickets inmiddels voor woekerprijzen aan op internet.

        Walgelijk
        Op websites als bijvoorbeeld Seatwave.nl staan kaarten zelfs al te koop voor een bedrag van 1495 euro. De goedkoopste kaarten die je kunt vinden, worden aangeboden voor zo'n 199 euro per stuk. Ook op Marktplaats staan er tickets te koop voor 1500 euro. De meesten vragen ongeveer 300 euro voor hun staanplaatsen. De originele minimum prijs van de toegangsbewijzen voor de concerten in de Ziggo Dome bedraagt 59 euro.
        Op social media wordt massaal gereageerd op de hoge bedragen die profiteurs proberen te vangen met de doorverkoop van de kaartjes. "Wanneer pakt men deze walgelijke en achterbakse kaartenhandel eens aan?", vraagt iemand op Twitter zich af. Een ander spreekt van schande. "Wat een schande,andere ticketbureaus bieden al kaarten aan voor woekerprijzen, wat een slechte zaak"
        Extra shows
        Fans kwamen vanwege de grote belangstelling vrijdagochtend eerst in een wachtrij op de kaartverkoopsite Ticketmaster. Na een half uur waren de kaarten voor de twee shows al uitverkocht.
        De Britse zangeres geeft daarom twee extra concerten op zaterdag 4 juni en maandag 6 juni in de Ziggo Dome. De voorverkoop voor deze extra concerten begint maandag 7 december om 10.00 uur.





        Gerelateerde artikelen
        26-11: 

        http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/muziek/24832456/__Adele_kaarten_Ziggo_Dome_voor_1500_euro__.html

        Geen opmerkingen:

        Een reactie posten