Microsoft-oprichter Bill Gates bovenaan de lijst van Forbes wereld miljardairs met een netto waarde van 79200000000 dollar. Gates wordt gevolgd door de Mexicaanse zakelijke telecom-tycoon Carlos Slim, die een netto waarde 77,1 miljard dollar heeft, gevolgd door de Amerikaanse zakenman Warren Buffett met een netto waarde van 72700000000 dollars.
Hun netto waarde kan onvoorstelbaar voor gewone mensen zoals wij lijken, maar wist u dat er mensen zijn die voor hen leefden en had meer rijkdom dan de drie rijkste miljardairs in de wereld?
Bekijk hier het overzicht volgende pagina’s van de 10 mensen die rijker zijn dan die van de lijst van ’s werelds miljardairs Forbes.
  1. Cornelius Vander (VERMOGEN: $ 185 miljard)
Je herinnert je hem waarschijnlijk uit je geschiedenis lessen, of het feit dat hij Vanderbilt University opgericht in Nashville, Tennessee. Cornelius Vanderbilt was een Amerikaanse zakenman die zijn rijk heeft vastgesteld door het bouwen van spoorwegen en rederijen. Hij begon zijn bedrijf met een boot die werd gebruikt ferry passagiers voor zijn stoomboot bedrijf uiteindelijk te ontwikkelen. In de jaren 1860, Vanderbilt ook begonnen met het kopen van ijzer uit New York wegen en uitgebreid tot de westelijke staten in de Verenigde Staten. Hij was het die de bouw van Grand Central Depot in Manhattan in 1871, die werd vervangen door de populaire Grand Central Terminal in 1913. Tijdens zijn tijd drong, Vanderbilt was bekend te hebben verzameld ongeveer 185 miljard euro. Hij stierf op 82-jarige leeftijd in zijn huis in Manhattan, waardoor het grootste deel van zijn fortuin ($ 100 miljard) aan zijn zoon, William.
  1. Alan Rufus (VERMOGEN: 194 miljard euro)
Alan Rufus, ook wel bekend als Alan Rouge, diende zijn oom Willem de Veroveraar tijdens de Normandische verovering van Engeland. Tijdens zijn dienst, heeft Rufus een grote hoeveelheid land titels in Engeland verworven. Rufus ook opdracht de bouw van het kasteel van Richmond en stond bekend als een gulle donor van verschillende religieuze structuren zijn. Hij stierf in 1090 op de leeftijd van 53 jaar met een fortuin, die 7% van het BBP van Engeland tijdens zijn tijd vertegenwoordigd; dat momenteel 194.000.000.000 dollar.
  1. Henry Ford (VERMOGEN: 199 miljard euro)
Een van de meest populaire iconen van de geschiedenis van het Amerikaanse bedrijfsleven is de industriële en autofabrikant Henry Ford. Zoals je al weet, is de oprichter van de Ford Motor Company, waardoor het een van de grootste aanjagers van de geschiedenis van het transport. Ford staat bekend voor de invoering van goedkope auto’s die aan de massa betaalbaar waren, en het gebruik van assemblagelijnen voor de productie.
Ford werd geboren in een boerengezin. Hij vertrok op 16 jarige leeftijd om te werken als een machinist. Toen hij 28 was, was Ford een ingenieur in het gezelschap van Thomas Edison, waar hij experimenteerde met motoren aangedreven met benzine. Op de leeftijd van 36, Ford begon de bouw van zijn eerste auto bedrijf alleen tot een faillissement en problemen ondervinden met haar handelspartners om de volgende bedrijven; totdat hij zijn fortuin gemaakt met de Ford Motor Company met haar partners Alexander Malcomson en de Dodge broers. In zijn leven, zou Ford een netto waarde van 199 miljard euro zijn verdiend.
  1. Muammar Gaddafi (VERMOGEN: $ 200 miljard)
Voormalig Libische premier Muammar Gaddafi, heeft een fortuin van 200 miljard overgenomen. Gaddafi heeft het Afrikaanse land regeerde 42 jaar, de controle over de uitgestrekte olievelden van het land.
Gaddafi beschrijft zichzelf als een “eenvoudige revolutionaire” en een “vrome moslim”; Er wordt echter aangenomen dat zijn rijkdom was verborgen in het geheim bankrekeningen wereldwijd en geïnvesteerd in vastgoed en problemen.
Het is bekend een leger van vrouwelijke bodyguards (en lege), het dragen van flamboyante kleren, en andere verslavingen, zoals het brengen van een grote bedoeïenentent met hem te hebben gehad waar hij ook ging om wereldleiders te ontmoeten. de dood Gaddafi’s op 20 oktober 2011 werd een nieuwe wereld als video’s op hoe hij werd geslagen en doodgeschoten door de rebellen werden vrijgegeven voor het publiek.
  1. Willem de Veroveraar (VERMOGEN: $ 209 miljard)
Geboren in Normandië, Frankrijk, Willem de Veroveraar leidde de invasie van Engeland, en werd opgericht als de eerste Normandische koning van Engeland na de dood van koning Harold en zijn broer in de Slag bij Hastings. Hij regeerde Engeland voor 21 jaar (1066-1087), waar hij bekend stond voor het verwerven van grote eigenschappen, die ook werden uitgedeeld aan zijn collega-Normandiërs. Tijdens zijn tijd, William was in staat om iets minder dan 209 miljard dollar te verhogen in rijkdom.
  1. Jakob Fugger (VERMOGEN: $ 221 miljard)
Zijn naam is niet zo populair als de andere mensen op deze lijst, maar Jakob Fugger, ook wel bekend onder de naam van Jakob Fugger de Rijke, is een bekende handelaar in Europa. Geboren in Augsburg, Duitsland, werd Fugger geboren in een familie van handelaren. Het verbreedt de zaken van zijn familie toen hij zijn handel in textiel in Italië en de mijnbouw (goud en zilver) in Hongarije en Bohemen kunnen vaststellen. Hij stierf op de leeftijd van 66, waardoor een netto waarde van 221 miljard euro.
  1. OSMAN MIR ALI KHAN (VERMOGEN: $ 230 miljard)
Bekend als ’s werelds rijkste Indiër, Mir Osman Ali Khan diende als Nizam van Hyderabad (een monarch staat) 37 jaar na de opvolger van zijn vader tot de troon in 1911. Tijdens zijn tijd als Nizam Khan gericht op het ontwikkelen vervoer, elektriciteit, irrigatie en onderwijs.
Getoond in de foto hierboven (rechts) met een van de vele zoon (links), Mir Osman Ali Khan was een gierige man, met dezelfde fez hoed voor meer dan drie decennia en geloofden zelfs eten op een bord blik. Maar Khan leefde in een paleis dat 6.000 werknemers (waarvan 38 had gewoon de baan voor het afstoffen kroonluchters) had, bezat een schat van goud, zilver en juwelen ter waarde van enkele miljoenen dollars en had een druk -papier diamant van 200 miljoen. Toen Khan stierf in 1967, zou hij 230 miljard van de rijkdom, zeven vrouwen, 42 kinderen en 149 minnaressen hebben verlaten.
  1. NIKOLAI Alexandrovich Romanov (VERMOGEN: $ 300 miljard)
Ook wel tsaar Nicolaas II, Nikolai Alexandrovich Romanov was de laatste keizer van Rusland. Tijdens zijn bewind, werd tsaar Nicolaas II verondersteld te verhogen 300 miljard van de rijkdom. Hij en zijn familie werden geëxecuteerd in 1918 tijdens de Russische Revolutie.
  1. John D. Rockefeller (VERMOGEN: $ 340 miljard)
Bekend als de rijkste man in de Amerikaanse geschiedenis, John D. Rockefeller filantroop en business tycoon die de Standard Oil Company opgericht. Rockefeller was in staat om zo’n rijkdom dat hij de laatste vier decennia van zijn leven in pensioen kon doorbrengen, waar hij het grootste deel van zijn rijkdom gaf onderwijs en medische onderzoekslijn te ontwikkelen en ook de oprichter van de Universiteit Chicago.
  1. MANSA MUSA (VERMOGEN: $ 400 miljard)
De rijkste man die ooit op aarde rondliep (tot op heden) is Mansa Musa, Keizer van Mali. Musa, geboren in 1280, was in staat om zijn rijkdom uit te breiden door middel van natuurlijke hulpbronnen van het land – goud. De keizer leefde een levensstijl zo rijkelijk toen men geloofde dat zijn pelgrimstochten naar Mekka met tientallen kamelen dragen kilo goud. Er wordt ook aangenomen dat Musa had een enorm leger van 200.000 mannen met 40.000 schutters. Naast het uitgeven van geld voor zichzelf, Musa bouwden ook educatieve faciliteiten en moskeeën, waarvan sommige nog steeds staan ​​vandaag.
https://www.soo-chic.net/nl/2382/10