Als je deel uitmaakt van de rijkste 1% en je hebt een hoop geld te besteden, zal je zeker in staat om uw miljard te besteden voor alles wat u zou behagen; is het misschien een luxe auto, een horloge van een miljoen dollar of een jacht niet van deze wereld zijn. Je zou ook kunnen gedragen als vreemd als je wilt zonder dat iemand durft u vragen over uw gedrag.
Echter, deze miljardairs zijn voorsprong op de meer bizarre eigenschappen, zoals besteden miljoenen op absurde dingen zoals robotic dinosaurussen of dierentuin voor pinguïns, of laten hun honden een groot deel van hun fortuin.
Hier is een lijst van 10 meest rare miljardairs van de wereld:
  1. JOCELYN WILDENSTEIN
Socialite New York kreeg zijn miljarden dollars toen ze trouwde en scheidde van een Franse miljonair na het vinden dat hij was vreemdgegaan. Natuurlijk, met een scheiding met ultra vermogende particulieren, Wildenstein was in staat om weg te komen met een echtscheidingsconvenant ter waarde van $ 2,5 miljard. Zo veel geld op zijn bankrekening, Wildenstein voelde ze die nodig zijn om het geld te besteden aan haar ex-man door het uitgeven van $ 600.000 in eten, wijn en telefoon in één jaar! Vóór zijn scheiding, werd Wildenstein ook wel miljoenen dollars te hebben uitgegeven aan plastische chirurgie om te kijken als een grote kat – het favoriete dier van haar man.
  1. KLARK ROBERT GRAHAM
Omdat het een miljonair en zakenman, Graham gebruikte zijn miljoenen om zijn eigen spermabank te vestigen. Echter, als een eugenicist (een pleitbezorger voor de verbetering van de menselijke trekjes), Graham overeengekomen alleen sperma van Nobelprijswinnaars. Zijn sperma bank zou een grote verandering voor de komende generaties zijn geweest. Echter, de spermabank sloot haar deuren voor de dood van Graham in 1997.
  1. Ingvar Kamprad
Je zou denken dat de man achter Ikea zijn miljarden bederven want het heeft een grote multinational de verkoop in de detailhandel, is het niet? Echter, Ingvar Kamprad weet hoe hij zijn netto waarde van 3,4 miljard dollar te houden door niet te veel geld. In feite, Kamprad is zo gierig dat hij koos om economy class in plaats van te vliegen dan eerste klas vliegen of zelfs het kopen van zijn eigen prive-jet. Het is niet afhankelijk van dure auto’s, maar Volvo heeft geleid en 1993 plaats.
  1. BOB PARSONS
De oprichter en baas van GoDaddy, een hosting bedrijf websites, bracht een fortuin om te filmen en uitzenden van een video van zijn reis naar Afrika. In de video, is Parsons getoond jagen en doden van een olifant in Zimbabwe, waar de later werd het dier gevonden in stukken gesneden te worden gegeten. Natuurlijk heeft deze video verontwaardiging, zelfs als Parsons dacht dat hij aan het doen was een plezier om de mensheid, omdat de olifant de gewassen van een gemeenschap verwoest aangewakkerd.
  1. SULTAN Bolkiah Hassanal
We hoorden veel verhalen over koningen te misbruiken op luxe. Echter, Sultan Hassanal Bolkiah van Brunei bracht zijn miljoenen dollars door het kopen van zichzelf zijn eigen Boeing 747 (vliegtuig meestal gebruikt door commerciële luchtvaartmaatschappijen) dat Boeing heeft aangepast aan de behoeften van zijn cliënt met gouden toilet. Als dat niet genoeg is, kocht hij ook een Mercedes Benz bedekt met diamanten voor haar zoon.
  1. CLIVE PALMER
Australische politicus en zakenman dus houdt dinosaurussen dat hij besloot om een ​​park vol met robotic dinosaurussen op te bouwen; na een mislukte poging om echte dinosauriërs te klonen! Daarnaast is het 500 miljoen dollar geïnvesteerd in de bouw van een replica van de Titanic in 2018 worden afgerond.
  1. Bidzina Ivanishvili
Russische miljardair Bidzina Ivanishvili heeft verzekerd dat hij zijn miljoenen mensen op de juiste plaatsen geïnvesteerd – haar huis. Het huis van Ivanishvili kan een van de meest unieke woningen zijn omdat de buitenkant is volledig van glas. En alsof dat nog niet genoeg is, creëerde hij zijn eigen dierentuin voor pinguïns in de verbinding van zijn huis.
  1. Leona Helmsley
Leona Helmsley was een onroerend goed zakenvrouw die is berucht om zijn tirannieke en onbeschoft gedrag. Toen ze nog in leven was, had Helmsley niet veel vrienden of naaste familie, behalve zijn hond genaamd Trouble. Toen Helmsley stierf liet ze zijn enorme fortuin van 12 miljoen tot haar huisdier geliefde.
  1. Howard Hughes
Een tycoon Amerikaanse zakenman Howard Hughes was een grote fan van de luchtvaart. Echter, na zijn nieuw vliegtuig crashte in een wijk van Beverly Hills, Hughes werd een kluizenaar en begon te zichzelf opgesloten in zijn eigen prive-theater. Maandenlang heeft Hughes niet een douche te nemen, niet lekker eten, of zelfs de badkamer te gebruiken; Men zei dat hij gebruikt als flessen voor zijn bedrijf.
  1. ROBERT DURST
Als de zoon en erfgenaam van Seymour Durst, Robert Durst, die ook een vastgoedontwikkelaar en een New York investeerder, bleef achter met miljarden in contanten en activa. Gelet had een ongelukkige jeugd (hij zag zijn moeder zelfmoord plegen), heeft Durst uitgegroeid tot een tijdbom.
In 1982, zijn vrouw Kathleen werd als vermist opgegeven. Nochtans, werd de zaak gesloten omdat er geen lichaam werd gevonden. De zaak werd heropend toen een vriend van Durst, Susan Berman, werd dood in haar huis gevonden in 2000. Ondanks alle bewijzen van Durst (die een seriemoordenaar) heeft de rechtbank sprak hem vrij van moord na hebben miljoenen dollars besteed aan de beste juridische team te huren. Durst werd echter opnieuw gearresteerd in juni 2015 na de uitzending van een tv-documentaire serie genaamd “The Jinx”, die de vervolgers nieuwe bewijzen die hem binden aan de moord op Berman gaf.
https://www.soo-chic.net/nl/2380/10