zondag 3 januari 2016

SITTARD : Pechvogel loopt miljoenen mis van Postcode Loterij in Het nieuwe jaar 2016

 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: Postcode Loterij

za 02 jan 2016, 18:05
|
lees voor

Pechvogel loopt miljoenen mis

SITTARD - Het nieuwe jaar is pas twee dagen oud, maar de pechvogel van het jaar is al bekend. Een vaste Postcode Loterij-speler uit de winnende straat in Sittard speelt al drie jaar mee, maar bij de automatische incassering van december ging iets mis.
    De 21-jarige Kamal Maihousane speelt sinds z'n 18e mee met de Postcodeloterij, maar net deze maand had hij te weinig geld op z'n rekening staan toen de vier loten moesten worden betaald. De automatische incasso was mislukt, maar Maihousna wist van niks: "Ik voelde me een halfuur miljonair. Ik dacht ik heb vier loten, maar er kwam maar niemand aan de deur", vertelt Maihousane aan L1.
    Zaterdagochtend zocht hij contact met de Postcode Loterij. Telefonisch werd hem medegedeeld dat hij geen inleg had betaald. Geen miljoenen dus voor Kamal.

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/24939955/__Pechvogel_loopt_miljoenen_mis__.html

     
     
    Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
    Foto: jos schuurman

    vr 01 jan 2016, 22:58
    |
    lees voor

    Sittard is aantal miljonairs rijker

    SITTARD - Sittard telt sinds vrijdagavond elf nieuwe miljonairs. De PostcodeKanjer van 43,9 miljoen euro is namelijk gevallen op postcode 6131 BS (Heinseweg) in de Limburgse stad.
      De vijftien winnaars die in deze postcode meespelen, verdelen met elkaar 21,95 miljoen euro, ongeveer de helft van de prijs. Elf van de vijftien winnaars zijn dankzij die prijs in één klap miljonair geworden. De andere helft wordt verdeeld onder alle andere deelnemers in de wijk waarvan de postcode begint met 6131. Donderdag wordt tijdens het wijkfeest van de Postcode Loterij bekendgemaakt wat zij precies per lot winnen.
      De winnaars kregen de prijzen vrijdagavond in een uitzending van RTL4 uitgereikt. Ze werden thuis verrast door bezoeken van presentatoren Quinty Trustfull, Caroline Tensen, Martijn Krabbé en Nicolette van Dam. Zij reikten cheques uit. De prijzen variëren van 148.813 euro tot 3.125.084 euro.
      Naast de prijs van 43,9 miljoen euro werd er nog eens zes keer een miljoen euro verdeeld. Die miljoenen vielen op postcodes 1135 ER in Edam, 2665 EJ in Bleiswijk, 2151 BJ in Nieuw-Vennep, 6261 NP in Mheer, 6006 GC in Weert en 7607 BA in Almelo. Mheer en Weert liggen ook in Limburg, de provincie dus met de meeste winnaars.
      Vorig jaar ging de PostcodeKanjer, toen nog van 43,7 miljoen euro, naar de Bijlmer in Amsterdam.

      http://www.telegraaf.nl/binnenland/24937932/__Sittard_aantal_miljonairs_rijker__.html

      Geen opmerkingen:

      Een reactie posten