door Iris Cohen
DEN HAAG - In een stukje kipfilet van de supermarkt komt in bijna alle gevallen nog steeds de omstreden en risicovolle bacterie ESBL voor. Op 99 procent van het kippenvlees uit intensieve kippenbedrijven zit de bacterie.
Ads door Google | |
Spier,gewricht,zenuwpijn? Gespecialiseerd top amerikaans Dr. kan u er direct van afhelpen! www.spierengewrichten.nl/Conger | |
Zéér lage hypotheekrente € 150.000 hypotheek va € 259,- pm € 300.000 hypotheek va € 518,- pm www.hypotheekrente-voordeel.nl | |
Aanschaf Zonnepanelen Bereken zelf je besparing met de zonne-energie opbrengstcalculator! Zonnepanelen.nl/Solar-Panelen |
Volgens het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) is het antibioticagebruik in de sector het afgelopen jaar al met 28 procent teruggebracht ten opzichte van 2009. „We erkennen het probleem van de ESBL-bacterie, maar we kunnen dit niet van de ene op de andere dag oplossen. De komende jaren gaan we het antibioticagebruik nog meer reduceren”, aldus een woordvoerder.Het RIVM vindt een reductie van 28 procent veel te weinig.
Lees verder in De Telegraaf van vandaag.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/11411328/__Bijna_alle_kipfilet_besmet__.html
Geen opmerkingen:
Een reactie posten