dinsdag 30 september 2014

Zelf gekozen autokenteken populair in België

di 30 sep 2014, 20:55

Zelf gekozen autokenteken populair in België

BRUSSEL - Kentekenplaten met een zelfgekozen lettercombinatie die Belgische autobezitters sinds kort kunnen kopen, blijken zeer geliefd. Sinds de invoering een half jaar geleden kochten al zo'n 4500 automobilisten een dergelijke nummerplaat die 1000 euro kost. Dat meldden Belgische media dinsdag.
    Een Lamborghini met het kenteken `police` staat geparkeerd in Knokke. Sinds 31 maart 2014 is het voor Belgen mogelijk een eigen uniek kenteken te maken. De politie is met dit kenteken niet blij, maar kan er niets tegen doen. Het kenteken is uniek en je kunt het je hele leven behouden. Er hangt wel een prijskaartje aan. Een Lamborghini met het kenteken 'police' staat geparkeerd in Knokke. Sinds 31 maart 2014 is het voor Belgen mogelijk een eigen uniek kenteken te maken. De politie is met dit kenteken niet blij, maar kan er niets tegen doen. Het kenteken is uniek en je kunt het je hele leven behouden. Er hangt wel een prijskaartje aan. Foto: Ronald Bakker
    De gepersonaliseerde nummerplaat bracht daarmee tussen de 4 en 4,5 miljoen euro op dat in de Belgische staatskas vloeit. De keuze van de combinaties is vrij, op enkele beperkingen na die verwarring zaaien met kentekenplaten van bijvoorbeeld diplomaten of taxi's. Zo zijn kentekens met woorden als 'pizza' of 'schatje' toegestaan.

    Hoe vaak 'moet' je seks hebben?

     
     
    Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
    stel in bed Foto: 123rf

    di 30 sep 2014, 10:00

    Advies van seksuoloog Astrid Kremers

    Hoe vaak 'moet' je seks hebben?

    UTRECHT - Seksuoloog Astrid Kremers krijgt regelmatig de vraag: hoe vaak moet je seks hebben? De meesten vragen dit omdat ze ontevreden zijn over de frequentie of hierover ruzie hebben met hun partner. Seksuoloog Astrid Kremers geeft uitleg over onderzoek en de praktijk.
      Astrid Kremers Foto: Eigen foto

      Onderzoek

      Hoe vaak heeft de Nederlander seks met zijn/haar partner? Daarbij gaan we uit van een brede definitie van seks, waarin seks dus meer is dan gemeenschap. 23 procent van de Nederlanders tussen de 15 en 71 jaar heeft minstens één paar keer per week seks, 33 procent hooguit één keer per week, 21 procent hooguit een keer per maand en 23 procent heeft het afgelopen half jaar geen seks gehad met een partner. (bron: Rutgers WPF)

      Eigen seksleven

      Dit alles kan dan wel uit onderzoek blijken, het belangrijkste is natuurlijk hoe het bij jou gaat. Want de norm bepalen jullie zelf, laat je niet gek maken door cijfers. Niks moet! De druk om te voldoen aan die zogenaamde normen helpt niet. Veel belangrijker is of jij en je partner tevreden zijn over de seksfrequentie. Praten jullie daar samen over? Zo ja, is dat op een opbouwende manier of zijn er verwijten en is er schuldgevoel? En vinden jullie de seks alle twee plezierig? Meer mannen dan vrouwen geven bij de seksuoloog aan dat de seksfrequentie te laag is en dat ze seks plezierig vinden. Herken je dat?
      --
      --

      Redenen

      Misschien zou je vaker willen vrijen, omdat je eigenlijk wel merkt dat het jou en je relatie goed doet, maar ben je te moe. Seks kan een sluitpost zijn in je overvolle leven, waardoor het te weinig tijd en aandacht krijgt. Daarnaast heeft iedereen wel bepaalde periodes in het leven waarin er minder seks is door medische -, psychische - of relationele problemen. Maar minder seks kan ook komen omdat je ontevreden bent over je lichaam, seks pijn doet of niet bevredigend is. En er kunnen omstandigheden zijn die een negatieve invloed hebben zoals: geen partner, langdurige relatie, kinderwens en de gezinssituatie. Dit is allemaal niet raar en er is geen enkele reden voor paniek, maar misschien zet het wel aan tot denken.

      Oplossing


      “Praten jullie er samen over?”
      Het fijnste is natuurlijk als jullie beiden tevreden zijn met de frequentie en kwaliteit van de seks. Hoe vaak dat ook is en wat jullie ook doen. Als er ontevredenheid is, probeer dan écht te luisteren naar de ander en te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om dit te verbeteren. Geef zelf op een duidelijke en respectvolle manier aan wat je wensen en grenzen zijn. Ga met elkaar in gesprek over gunstige omstandigheden en wat voor jezelf en de ander stimulerende prikkels zijn. Misschien zijn de antwoorden van je partner dan wel heel verrassend. Het helpt om seks als een breed begrip te zien waarin van alles mogelijk is en te kijken hoe jullie samen de seksuele spanning kunnen opbouwen.
      --
      --

      Tot slot

      Wees royaal met tijd voor elkaar, positieve aandacht, creativiteit, flexibiliteit, geduld, respect, begrip, humor, genegenheid, waardering en enthousiasme. Dit komt de seksfrequentie en kwaliteit ten goede. Enne..., breng vanavond dit onderwerp maar eens ter sprake.

      Lees ook van Astrid Kremers

      www.seksuoloog.org

      http://www.telegraaf.nl/vrouw/relatie/seks/seksuoloog/23141464/__Hoe_vaak__moet__je_seks_hebben___.html

      FOTO'S: Het Aralmeer in Kazachstan verdwijnt

       
       
      Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
      Het Aralmeer in augustus 2000 (links) en in augustus 2014 (rechts) Het Aralmeer in augustus 2000 (links) en in augustus 2014 (rechts)Foto: NASA

      di 30 sep 2014, 13:41 | 63 reacties

      FOTO'S: Het Aralmeer verdwijnt

      CAPE CANAVERAL - Ooit was het Aralmeer de op drie na grootste binnenzee ter wereld, maar tegenwoordig is het een schim van zichzelf. Het Aralmeer is zo goed als opgedroogd, zo blijkt uit satellietfoto's van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA.
        De Sovjet-Unie is verantwoordelijk voor het opdrogen van het Aralmeer. Moskou startte in de jaren 60 een irrigatieproject waarbij het water uit twee rivieren werd gebruikt om droge vlakten in Kazachstan, Oezbekistan en Turkmenistan in bloei te zetten. Dat lukte, alleen droogde daardoor wel de stroom van vers water voor het Aralmeer op.
        Het gevolg is dat er anno 2014 amper nog iets over is van de binnenzee, zoals op de foto's hierboven duidelijk te zien is. Door een stuwdam zijn delen van de noordelijke kant van het Aralmeer bewaard gebleven, maar van het zuidelijke deel is niets meer over. Het gevolg is een veranderd klimaat rondom het meer. Doordat de temperende werking van het water is verdwenen, zijn de zomers nu droger en warmer, en zijn de winters kouder.

        http://www.telegraaf.nl/buitenland/23142454/__FOTO_S__Het_Aralmeer_verdwijnt__.html

        De langste trouwjurk ter wereld met 4,8 km lang

         
         
        Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
        trouwjurk Foto: Imaginechina/Pin it

        di 30 sep 2014, 13:13

        De langste trouwjurk ter wereld

        Dit is ’m dan: de langste trouwjurk ter wereld! De jurk is maar liefst 4,8 kilometer lang. Het duurde een maand om hem te maken en ook de productiekosten waren niet mis: 5.160 euro.
          De Chinese makers hopen met hun creatie in het Guinness Book of World Records te komen.

          Oude record

          Tot nu toe staat het record van de langste trouwjurk op een jurk van zo’n 3 kilometer die ooit was gemaakt om een trouwbeurs in Boekarest te promoten.

          Meer trouwjurken op VROUW:

          http://www.telegraaf.nl/vrouw/relatie/verloving_trouwen/23142319/__De_langste_trouwjurk_ter_wereld__.html

           
           
          Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
          Foto: AP.

          ma 15 sep 2014, 16:15

          Duizenden diamantjes

          Trouwjurk van 5 miljoen euro

          LONDEN - Een trouwjurk van 5 miljoen euro? Ja, dat kan echt. De Britse designer Julien Macdonald haalde werkelijk alles uit de kast in zijn show waar hij zijn lente/zomercollectie 2015 presenteerde. Zo kwam er onder meer een schitterende bruidsjurk langs met een waarde van 5 miljoen euro. Een ware droomjurk...
            De elegante collectie werd door heel wat grote namen uit de modewereld en beroemdheden aanschouwd. Na een indrukwekkende parade van verschillende bloedmooie creaties was daar het finale stuk dat menigeen van zijn stuk bracht.

            Uitdagend en bescheiden

            Het sluitstuk was een trouwjurk, gedragen door een boomlang model, met duizenden diamantjes op de jurk geborduurd. Uitdagend  en bescheiden tegelijk. Volgens Macdonald mag een jurk, gedragen op de belangrijkste dag van je leven, best wat kosten. Maar... 5 miljoen?


            Foto: AP.


            Foto: AP.


            Foto: AP.


            Foto: AP.


            Natuurlijk liet Julien Macdonald nog meer zien in zijn show. Hieronder enkele van zijn creaties:


            Foto: AP.
             

            Foto: AP.


            Foto: AP.


            Foto: AP.


            Foto: AP.


            Foto: AP.


            Foto: AP.



            http://www.telegraaf.nl/vrouw/mode/23082978/__Deze_trouwjurk_kost_5_miljoen__.html

            Bewierookte Markthal opent deuren in Rotterdam

            di 30 sep 2014, 19:23
            |
            lees voor

            Bewierookte Markthal opent deuren

            ROTTERDAM - De inmiddels internationaal bewierookte versmarkthal in Rotterdam wordt woensdagmiddag door koningin Máxima geopend. De hal is geïnspireerd op versmarkten zoals in Barcelona en Stockholm. Het unieke aan deze hal is de combinatie van het marktleven en het wonen daarboven. Het nieuwe icoon van Rotterdam moet jaarlijks tussen de 4,5 en 7 miljoen bezoekers trekken.
              Foto: DijkstraBewierookte Markthal opent deuren
              De gemeente Rotterdam redde het plan destijds met allerlei kunstgrepen omdat de crisis net een krater in de bouwwereld had geslagen. De directeuren van ontwikkelaar Provast waren daar maar wat blij mee, want zo konden ze toch doorgaan met het project van architect Winy Maas. Vooral de positieve aandacht vanuit binnen- en buitenland voor de idee, de architectuur en het kunstwerk in de hal heeft er aan bijgedragen dat steeds meer werd verhuurd en verkocht.
              De woningen zijn gesitueerd in een boog boven de hal. Van de bijna 100 kramen, versunits genoemd, is 85 procent verhuurd. Van alle 102 huurwoningen is er niet één meer beschikbaar en van de 126 koopappartementen is 60 procent verkocht. De hal is zeven dagen per week open. Het publiek moet komen uit een groter gebied dan Rotterdam-Rijnmond. Daarom is ook rekening gehouden met het aanbod in de hal. „Het moet voor iemand die een half uur in de auto zit aantrekkelijk zijn om er heen te rijden”, zegt directeur Hans Schröder van Provast.
              Maar zit de gewone Rotterdammer te wachten op die duurdere groenten en delicatessen? Volgens Schröder is er een mix gemaakt van goedkope producten en kwalitatief duurdere waren. Daarmee moet de Markthal toekomstbestendig zijn. Inmiddels praat Provast ook in Amsterdam en Den Haag over de bouw van een Markthal. Hij belooft geen kopie van de Rotterdamse versie. „Maar deze is als concept wel een blauwdruk voor andere plekken.”
              De bouw kostte 175 miljoen euro. De duurste woning van ruim 300 vierkante meter, bracht 1,7 miljoen euro op.

              Gerelateerde artikelen
              19-05: 

              http://www.telegraaf.nl/binnenland/23143888/__Bewierookte_Markthal_opent_deuren__.html

              ma 19 mei 2014, 15:37

              Markthal Rotterdam krijgt 'grootste kunstwerk'

              ROTTERDAM - De kunstenaar Arno Coenen heeft maandag de laatste hand gelegd aan zijn kunstwerk dat het hele plafond beslaat van de Markthal die 1 oktober in Rotterdam wordt geopend. „Vandaag zijn de laatste puntjes op de i gezet”, zei een woordvoerster van de Markthal.
                Foto: ANP
                Als de bezoeker omhoogkijkt, ziet hij overal fris gekleurde groenten en fruit aan het 30 meter hoge plafond. Volgens Coenen is zijn werk Horn of Plenty (hoorn des overvloeds) met een oppervlakte van 11.000 vierkante meter het grootste kunstwerk ter wereld. Het bestaat uit 4000 tegels die aan het plafond zijn bevestigd. Het plan is om ook videoprojecties te laten zien.

                Gerelateerde artikelen
                05-02: 

                http://www.telegraaf.nl/uitwinkelen/winkelcentrum/22641717/__Kunst_in_de_Markthal__.html

                 
                 
                Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
                De nieuwe Markthal De nieuwe MarkthalFoto: Fred Libochant

                wo 05 feb 2014, 09:46

                Kunstenaar maakt 3D-afbeelding in nieuwe Markthal

                De Sixtijnse Kapel van Rotterdam

                Marieke van Essen
                ROTTERDAM - Kunstkenners uit de hele wereld volgen elke stap van zijn grootste project ooit: de overdekte Markthal in hartje Rotterdam. Kunstenaar Arno Coenen (41), geboren in het Overijsselse Olst, maakte voor de binnenkant van het imposante gebouw aan de Blaak een nog nooit eerder vertoonde fotografische 3D-afbeelding, die te vergelijken is met de afmeting van twee voetbalvelden. „Het wordt al de Rotterdamse Sixtijnse Kapel genoemd”, zegt hij.
                  Arno Coenen Arno CoenenFoto: Fred Libochant
                  Voor de gigantische opdracht nodigden de projectontwikkelaar en architect negen bekende kunstenaars uit binnen- en buitenland uit. Arno Coenen en zijn team medewerkers bleken na afloop het beste idee en verhaal te hebben: een moderne variant op de stillevens van oude meesters uit de Nederlandse schilderskunst.
                  „In de Markthal gaat straks een scala aan etenswaren over de toonbank. Van verse vis tot warm brood en van mals vlees tot groente die net uit de grond komen. Van deze producten hebben wij met behulp van de computer een realistisch beeld neergezet. Groente, fruit en bloemen lijken gefotografeerd, maar zijn stuk voor stuk heel gedetailleerd en inclusief oneffenheden en lichteffecten met de computer opgebouwd”, aldus Coenen, die gebruik maakte van de nieuwste software van Pixar Animation Studio’s, het bedrijf achter succesvolle animatiefilms als Finding Nemo en Cars.
                  Vanwege de enorme afmeting – de binnengevel van de Markthal is 11.000 m² – is het 37.500 megapixels tellende kunstwerk ’opgeknipt’ in vierduizend panelen van elk 1,5 bij 1,5 meter. „De kwaliteit van het beeld moet haarscherp zijn en de beelden moeten vloeiend in elkaar overlopen.”

                  Oh’s en ah’s

                  Dat dit meer dan gelukt is, blijkt uit de vele reacties van geïnteresseerden die de bouwplaats inmiddels hebben bezocht. Hoewel het kunstwerk nog maar voor de helft klaar is, zijn tijdens rondleidingen de ’oh’s’ en ’ah’s’ niet van de lucht. Bezoekers staan regelmatig met open mond te kijken naar de Rotterdamse ’hoorn des overvloeds’ met z’n immense trossen druiven, fraaie magnolia’s en in de wind wuivend graan. En dan die verwondering over de nabijgelegen Laurenskerk, die het bombardement overleefde en die Coenen speciaal voor de ras-Rotterdammer in zijn kunstwerk verwerkte.
                  „Het is niet voor niets dat mensen een parallel trekken met de Sixtijnse Kapel van Michelangelo”, zegt hij. „Behalve dat Michelangelo het met de huidige technieken misschien ook op deze manier had gedaan, past het ook in de terugkeer van de renaissance waar we middenin zitten. Er is weer plaats voor creatieve ideeën en duurzaamheid.”
                  Het kweken van oesterzwammen in het voormalige zwembad Tropicana is daar volgens hem een goed voorbeeld van. „De Markthal past ook in dat plaatje en ik kan dan ook niet wachten tot het af is. En als het dan eenmaal zover is, dan hoop ik dat het mensen zo fascineert dat ze bereid zijn er een ommetje voor te maken. En dan zullen ze zien dat het zelfs in de avonduren, als de zon in de nok van het gebouw verandert in de maan, de moeite waard is.”

                  http://www.telegraaf.nl/reportage/22270047/__Sixtijnse_Kapel_van_Rotterdam__.html

                  đại tập đoàn viễn thông Trung Quốc Hoa Vi (Huawei) tung tiền tỷ mua chất xám ở Pháp

                  Hoa Vi tung tiền tỷ mua chất xám ở Pháp

                  mediaREUTERS/Denis Balibouse/Files
                    Trong một thông cáo gởi đến hãng tin Pháp AFP ngày 30/09/2014, đại tập đoàn viễn thông và Trung Quốc Hoa Vi (Huawei) xác nhận sẽ đầu tư 1,5 tỷ euro trong vòng 5 năm vào Pháp, và dự trù tuyển dụng 650 cán bộ nhân viên.
                    Trọng tâm chiến lược Pháp của Hoa Vi là lãnh vực nghiên cứu và phát triển.
                    Trong thông cáo Hoa Vi cho biết là ông Nhậm Chính Phi (Ren Zhengfei), Chủ tịch sáng lập tập đoàn Hoa Vi đã tiếp xúc với Thủ tướng Pháp Manuel Valls tại Paris ngày 29/09/2014 để giới thiệu kế hoạch của tập đoàn Trung Quốc.
                    Theo kế hoạch này, Hoa Vi sẽ thành lập 4 trung tâm nghiên cứu và phát triển (R&D), đồng thời tăng cường quan hệ đối tác với « các công ty công nghệ cao », các doanh nghiệp vừa và nhỏ cũng như các công ty mới nổi (start-up) trong lãnh vực hi-tech tại Pháp.
                    Bản thông cáo của tập đoàn Hoa Vi không che giấu dụng tâm tranh thủ chất xám của Pháp khi xác định rằng họ chủ trương « tăng cường lợi thế cạnh tranh của Pháp trong lĩnh vực kỹ thuật số » và các khoản đầu tư của họ sẽ « mài sắc sức cạnh tranh của Pháp trong địa hạt công nghệ mới và tạo việc làm cho các tài năng Pháp. »
                    Theo nhật báo kinh tế Pháp Les Echos, tập đoàn Trung Quốc đã hiện diện tại Pháp và có kế hoạch tăng gấp đôi lực lượng lao động của họ ở Pháp từ nay đến năm 2018 bằng cách thu nhận thêm 650 nhân viên, trong đó có 200 người riêng cho công việc nghiên cứu và phát triển. Các khoản đầu tư của Hoa Vi còn sẽ có thể gián tiếp tạo ra 2.000 việc làm khác ở Pháp.
                    Hoa Vi là một tập đoàn viễn thông Trung Quốc đang vươn lên mạnh mẽ. Theo khảo sát của văn phòng nghiên cứu IDC, trong quý II vừa qua, Hoa Vi đã vươn lên đứng thứ ba thế giới về doanh số điện thoại thông minh bán ra, tăng gần gấp đôi doanh số trong một năm. Với 20,3 triệu đơn vị, tập đoàn Trung Quốc đã vươn lên chiếm được 6,9% thị phần, chỉ đứng sau Apple của Mỹ, hạng nhì với 11,9% và Samsung của Hàn Quốc với 25,2%. Hoa Vi đã vươn lên được, trong lúc thị phần của Apple và Samsung lại bị giảm.
                    Vấn đề là sự phát triển của Hoa Vi không phải là không gây tranh cãi. Hiện là tập đoàn sản xuất thiết bị viễn thông đứng hàng thứ hai trên thế giới, Hoa Vi đã bị cấm cung cấp loại thiết bị này cho các cơ quan công cộng tại Mỹ và Úc. Cả Washington lẫn Canberra đều giải thích quyết định cấm đoán bằng các rủi ro liên quan đến vấn đề an ninh quốc gia và gián điệp mạng, điều mà Hoa Vi luôn luôn phủ nhận.
                    Tại Việt Nam, vào tháng Năm vừa qua, trước khi diễn ra các cuộc biểu tình chống Trung Quốc và biến thành bạo động, Hoa Vi đã có thông báo trước cho nhân viên về việc sơ tán ngay lập tức cùng với xe của họ kèm theo ba số điện thoại di động với tiếng Trung Quốc và Việt Nam cho những ai cần giúp đỡ.
                    Theo nhật báo Đài Loan Want China Times ngày 15/05, Hoa Vi thừa nhận đã ra thông báo, xác định rằng họ có thể có được thông tin tình báo về cuộc biểu tình, vì có những chi nhánh tại hơn 150 quốc gia trên thế giới và có đầy kinh nghiệm trong việc đối phó với thảm họa do thiên nhiên hay con người gây ra.
                    http://vi.rfi.fr/phap/20140930-qua-hoa-vi-trung-quoc-tung-tien-ty-mua-chat-xam-o-phap/

                    Chuyện ít biết về ‘Lão Phật gia' Tùng Yuki

                    VIỆT NAM
                     

                    Chuyện ít biết về ‘Lão Phật gia' Tùng Yuki

                    Trước khi trở thành diễn viên, ông từng bảo vệ cho nhiều ngôi sao châu Á sang Việt Nam biểu diễn như Lê Minh, Cổ Thiên Lạc, Phạm Văn Phương, Jang Dong Gun, Kim Nam Joo…
                    Nghề chính của nghệ sĩ Văn Tùng, hay Tùng Yuki (tên thật Nguyễn Văn Tùng) là vệ sĩ, thường tham gia bảo vệ cho các chương trình có nhiều ngôi sao trong và ngoài nước, nên có không ít người bạn trong giới nghệ thuật. Thấy ông có vóc dáng cao ráo, phong thái đĩnh đạc, gương mặt sáng nên họ đã gửi hình của ông cho các công ty casting quảng cáo, thế là được chọn.
                    Sau khi xuất hiện trên một số TVC quảng cáo, năm 2004, Văn Tùng lọt vào mắt xanh của Lưu Trọng Ninh khi đạo diễn này tìm kiếm diễn viên mới cho bộ phim truyền hình Dốc tình. Đảm nhận vai Danh - người đàn ông từng trải và đa tình trong phim, khi ấy Văn Tùng bắt đầu bước sang tuổi 40. Rồi ông liên tục có vai nhờ vóc dáng và gương mặt rất hợp với các dạng nhân vật trung niên, lịch lãm và cá tính. Không qua trường lớp, không còn trẻ trung nhưng Văn Tùng vào phim rất nhanh, rất chuyên nghiệp.
                    Văn Tùng
                    Từ khi bước chân vào nghệ thuật, mọi người đặt cho Văn Tùng biệt danh Tùng Yuki.
                    Sau đúng 10 năm kể từ ngày bước chân vào phim trường, Văn Tùng đã tham gia hơn 30 phim, có thể kể đến như 39 độ yêu, Duyên phận, Sóng gió thương trường, Thiên đường vắng em, Ảo ảnh, Chuyện tình công ty quảng cáo, 2 trong 1, Những cô gái chân dài, Bỗng dưng muốn khóc, Vừa đi vừa khóc… Dù chỉ là những vai diễn nhỏ hay vai diễn phụ, song Văn Tùng vẫn để lại được ấn tượng tốt nơi người xem. Với khán giả trẻ, Văn Tùng cũng là một gương mặt khó quên vì ông chính là người cha lạnh lùng và nghiêm khắc của Bảo Nam (Lương Mạnh Hải đóng) trong phim Bỗng dưng muốn khóc.
                    Vì ngoại hình hiền lành nên phần lớn những bộ phim Văn Tùng đã tham gia, các đạo diễn giao cho ông vai chính diện, mẫu mực. Thế nhưng khi “qua tay” đạo diễn Nguyễn Dương, Văn Tùng hoàn toàn khác lạ khi thể hiện nhân vật Chiến “Lão Phật gia” trong phim Bí mật Tam giác vàng từng tạo cơn sốt trên màn ảnh nhỏ VTV3 hồi năm ngoái. Ông đã thể hiện xuất sắc vai một tên trùm xã hội đen nhiều thủ đoạn nấp sau vỏ bọc doanh nhân, nhà làm từ thiện tích cực.
                    Văn Tùng
                    Văn Tùng (phải) cùng đạo diễn Vũ Ngọc Đãng, Lương Mạnh Hải và Thanh Thủy.
                    Văn Tùng
                    Văn Tùng và Vy Oanh trong phim Thiên đường vắng em.
                    Văn Tùng
                    Văn Tùng (phải) đảm nhận vai Chiến "Lão Phật gia" trong phim Bí mật Tam giác vàng.
                    Mặc dù đã được xem như một diễn viên chuyên nghiệp, song Văn Tùng vẫn gắn bó với nghề vệ sĩ, điều hành và quản lý hơn 2.500 nhân viên. Tuy là sếp nhưng ông thường trực tiếp ra hiện trường chỉ huy bảo vệ cho nhiều nhân vật nổi tiếng quốc tế như Bi-Rain, Hoa hậu thế giới 2007 Trương Tử Lâm, Ha Ga In, nhóm nhạc SNSD và Sistar, cựu tiền đạo CLB Manchester United (M.U) và Real Madrid - Ruud Van Nistelrooy …
                    Chuyện ít biết về ‘Lão Phật gia' Tùng Yuki
                    Văn Tùng với vai trò vệ sĩ, bảo vệ cho mỹ nhân Hàn Han Ga In.
                    Chuyện ít biết về ‘Lão Phật gia' Tùng Yuki
                    Bảo vệ cho Bi-Rain.
                    Chuyện ít biết về ‘Lão Phật gia' Tùng Yuki
                    Bảo vệ cho cựu tiền đạo Ruud Van Nistelrooy.
                    Chuyện ít biết về ‘Lão Phật gia' Tùng Yuki
                    Văn Tùng từng tháp tùng ca sĩ Mỹ Tâm đi làm từ thiện ở miền Tây.
                    Cách đây không lâu, khi có mặt tại sân bay Tân Sơn Nhất để chỉ huy, điều động lực lượng vệ sĩ bảo vệ buổi đón SNSD và Sistar, nhìn thấy nghệ sĩ Văn Tùng, nhiều khán giả trẻ đã reo lên thích thú vì nhận ra cha của Bảo Nam trong phimBỗng dưng muốn khóc, vây lấy ông chụp ảnh, xin chữ ký. Chỉ một việc nho nhỏ thôi nhưng vẫn khiến Văn Tùng cảm thấy hạnh phúc và có thêm niềm tin để cố gắng “tròn” việc bảo vệ, “vẹn” việc đóng phim.