zondag 24 juli 2016

Video..."rùng rợn": Trong sở-thú-nuôi-thả (safari) ở Bắc Kinh, vừa ra khỏi xe, một phụ nữ bị hổ...vồ chết ! + Ðừng chống cự cảnh sát...Mỹ !


        Meest bekeken op De Telegraaf


Tijger doodt vrouw in safaripark

SCHOKKENDE BEELDEN - Er is beeldmateriaal opgedoken van een safaripark in de Chinese hoofdstad Peking waar een vrouw wordt gedood door een tijger. Een tweede vrouw raakte gewond. De vrouwen stapten uit hun auto en werden daarna aangevallen door het roofdier.

http://www.telegraaf.nl/tv/opmerkelijk/26277162/__Hardhandige_arrestatie_in_Texas__.html

Texas (Mỹ) : Ðừng bao giờ... chống cự hay... cãi lý với cảnh sát !



Hardhandige arrestatie in Texas

Heftige beelden van een schooljuf in Texas die vorig jaar hardhandig werd aangepakt door de politie. De vrouw reed te hard en werd aangehouden. Toen ze haar rijbewijs uit de auto wilde pakken stak haar voet nog uit, daarna werd ze door een agent gewelddadig op de grond gedrukt.

Hội-chợ-trò-chơi lớn nhất Hòa Lan ở Tilburg (từ 25-7 đến 5-8-2016) với 230 trò chơi cho khoảng 1,5 triệu người !


00:31

Timelapse Tilburgse kermis


                        De Tilburgse kermis, die vrijdagmiddag van start is gegaan, telt 230 attracties uit binnen- en buitenland. Het feest duurt tien dagen en trekt tegen de 1,5 miljoen bezoekers. In een timelapsevideo is te zien hoe de avond valt op de oudste kermis van Nederland.



Polman en Van As gaan voor goud

De eerste Nederlandse sportploegen zijn op weg naar Rio. Vanaf Schiphol vertrokken de hockeymannen, -vrouwen en handbalsters richting Brazilië. Het doel? Een gouden plak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten