vrijdag 24 mei 2013

Vrouwen aan de lustpil?

Foto: Getty Images
do 23 mei 2013, 10:38 15 reacties

Vrouwen aan de lustpil?


AMSTERDAM - Volgens presentator Matthijs van Nieuwkerk is dit een begin van een nieuw tijdperk voor vrouwen: de lustpil voor vrouwen, ofwel de vrouwelijke variant van de viagra. Weg zijn dan de smoesjes als hoofdpijn, zorgen etc. als je even geen zin hebt in seks, want dan neem je toch gewoon een pilletje?

    Adriaan Tuiten, ceo van Emotional Brain, is de uitvinder van de lustpil voor vrouwen. In het tv-programma De Wereld Draait Door vertelt hij over zijn ontdekking. "Het gaat eigenlijk om twee pillen, Lybrido en Lybridos. De ene pil is bestemd voor vrouwen die lijden aan geen zin in seks hebben, omdat hun brein ongevoelig is voor seks. En de andere pil is voor vrouwen die een remsysteem hebben ontwikkeld. Dus die een moralistische opvoeding hebben gehad of die slechte ervaringen hebben met mannen."

    Goedkeuring

    De New York Times is laaiend enthousiast over de vinding en wijdde er onlangs een groot artikel aan op hun site en krant. De pil moet nog langs een aantal loketten om goedgekeurd te worden, maar de vooruitzichten zijn positief. Het zou zo maar kunnen zijn dat de pillen in 2016 bij de apotheek verkrijgbaar zijn.
    Wat vind jij van de uitvinding van de vrouwelijke lustpil? Denk je dat het je zou helpen om jouw seksleven nieuw leven in te blazen ? Of krijg je nu het idee dat vrouwen dus binnen een relatie altijd maar klaar moet staan om seks te hebben omdat die pil die mogelijkheid nu geeft? Praat met ons mee!

    Weekendabonnement
    Proefabonnement,
    10 weken € 30,-!

    Lees ook

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten