vrijdag 24 mei 2013

Vijf fouten die vrouwen maken in bed

Foto: Gettyimages
do 23 mei 2013, 11:21

Vijf fouten die vrouwen maken in bed


AMSTERDAM - We geloven allen graag dat we een godin in bed zijn, maar niet alleen een goede techniek is belangrijk wanneer het op een goede vrijpartij aankomt. Vijf fouten die vrouwen maken als het op seks aankomt volgens seksexpert Tracey Cox.

    We denken dat mannen altijd zin hebben

    Als je het hebt over een 17-jarige jongen die net zijn eerste vriendinnetje heeft dan klopt dat inderdaad. Hij denkt continu aan seks en zal ook voor een tijdje met niets anders bezig zijn. Hebben we het over een oudere man (meestal veranderd de seksdrive in het begin van de twintigerjaren) dan zal de man in kwestie zijn aandacht en energie ook over andere kwesties moeten verdelen. Werk, rekeningen en dagelijkse stress zorgen er voor dat je man niet continu met seks bezig kan en wil zijn.

    We denken dat de vrijpartij klaar is, wanneer de man klaar is

    Een egoïstische man zal na zijn hoogtepunt van je afrollen, zeggen dat het erg prettig was en uitgeput zijn, terwijl jij nog lang niet verzadigd bent. Hij zal daar beneden dan misschien even moeten opladen, er is niets mis met zijn handen of mond. Zeg gewoon tegen je man dat jij ook nog behoefte hebt en dat hij daar eerst aan mag voldoen voordat hij zijn ogen sluit.

    Seks is meer dan alleen seks voor een man

    Mannen gebruiken een vrijpartij vaak zodat ze zich gewild voelen. Voor mannen is seks dan ook een primaire vorm van geven. Hij voelt zich er psychisch en emotioneel door geaccepteerd. Omdat mannen niet altijd even sterk zijn op het emotionele vlak, zou seks voor hem een uiting kunnen zijn om te laten zien dat hij van je houdt en een manier om dichtbij je te zijn.

    We geven mannen geen instructies.

    Voor mannen is het over het algemeen makkelijk om een hoogtepunt te bereiken. Het vrouwelijke systeem zit alleen net wat ingewikkelder in elkaar, dus als je hem niet vertelt wat je prettig vindt qua ritme, tempo en plaats, dan zal hij er ook niet achterkomen.

    We schrikken als hij voorstelt om iets nieuws te proberen

    Je eet niet dag in dag uit hetzelfde, toch? Waarom zou je dat dan wel doen als het op je seksleven aankomt? Je hoeft niet paranoïde te worden als je partner iets nieuws voorstelt in bed. Sta open voor verandering en blijf communiceren over wat je wel en niet prettig vindt.

    Weekendabonnement
    Proefabonnement,
    10 weken € 30,-!

    Lees ook
     
     

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten