zaterdag 14 januari 2012

Supercampings bekend

za 14 jan 2012
door onze redactie
De Duitse autoclub ADAC en de Nederlandse vervoersorganisatie ANWB hebben de beste campings van 2012 bekend gemaakt. Zowel de ADAC als de ANWB publiceerden onlangs hun lijst met de beste standplaatsen voor caravans en campers.

Onder de noemer ADAC Superplätze benoemd de Duitse wegenwacht de twaalf beste Nederlandse campingplaatsen. De lijst bestaat uit twaalf campings die door heel Nederland verspreid liggen. Camping Tempelhof in het Noord-Hollandse Callantsoog behaalde de 452ste plek van alle Superplätze in Noord- en Zuid-Europa. Het is hiermee de beste camping van Nederland, volgens de ADAC.
Verder bestaat de ADAC-lijst uit de Noord-Brabantse camping De Paal, camping Tempelhof uit Callantsoog, de Twentse camping De Papillon, recreatiepark Ter Spegelt in Eersel, De Wildhoeve in Emst, het Roompot Beach Resort in Kamperland, De Beerze Bulten in het Overijsselse Ommen, camping de Kuilart in Koudum, het recreatiepark De Leistert in Roggel, camping Julianahoeve in Renesse, camping De Kleine Wolf in Stegeren en Bergumermeer in Suameer bei Bergum.
Ook de Nederlandse wegenwacht ANWB onthulde zijn lijst met Nederlandse topcampings. Camping 'De Paal' uit het Brabantse Bergeijk en Camping 'De Bongerd' uit Tuitjenhorn, Noord-Holland als winnaars uit de bus gekomen.

http://www.telegraaf.nl/reiskrant/11299167/__Supercampings_bekend__.html
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten